PiterA4 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 kierwa ale mgła trzeba czekać niemasz przeciwmgielnych?? zarcik ja tez po silce ide polatac:jerk:
Bulik Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 - Cześć, jestem Darek. Pije od 20 lat. Przyszedłem tutaj, bo podobno rozwiązujecie problemy związane z alkoholem. - Oczywiście. Powiedz nam, jak możemy Ci pomóc? - Brakuje mi 1,50 zł. .... :decayed: Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż: - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie. - Masz największego penisa wśród własnych kumpli. ... :decayed::decayed:
addassko Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 pozdro z Bukowiny... ale hardcore :decayed: no nic trzeba leciec pic dalej...
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 ogień był dziś jebnąłem 200km na moto normalnie podróż w czasie, wsiadłem do Golfa i jeździ jak maluch ale mnie to wymęczyło i jutro to samo o ile mnie zakwasy nie dojadą, lewa ręka w górę
yarek7504 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 siema pany..nie wracacie już na REAL?
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 siema pany..nie wracacie już na REAL? pewnie wrócimy niebawem pod Reala i na Dolinę na grillowanko - dziś już tam siwo było od gryla
yarek7504 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 siema pany..nie wracacie już na REAL? pewnie wrócimy niebawem pod Reala i na Dolinę na grillowanko - dziś już tam siwo było od gryla będziecie na REAL-u to wpadnę znów...przywiozę kiełbasę i musztardę .....aha i po malinowym browcu każdemu
PiterA4 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 ogień był dziś jebnąłem 200km na moto normalnie podróż w czasie, wsiadłem do Golfa i jeździ jak maluch ale mnie to wymęczyło i jutro to samo o ile mnie zakwasy nie dojadą, lewa ręka w górę ja tez smigalem do momentu az mi gaznikow nie zajebalo przez poj... mechanika palant nie spuscil oleju z puszki z filtrem i mi go zassalo i mam nastepne koszty:rant:
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 delikatnie drinka sobie polałem wasze zdrowie
yarek7504 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 dziwne...delikatnie sobie leję od południa a kobita od godziny warczeć zaczyna......
hubtychy Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 delikatnie drinka sobie polałem wasze zdrowie No ja też sobie delikatnie drinkuję Zdrowie tych co w BT ciekawe jak będą wyglądać w poniedziałek
addassko Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 delikatnie drinka sobie polałem wasze zdrowie No ja też sobie delikatnie drinkuję Zdrowie tych co w BT ciekawe jak będą wyglądać w poniedziałek :hi: spokojnie damy rade
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 chyba lekko przesadziłem wczoraj klinuj puki kaca nie masz ja walnąłem trzy driny za cały wieczór i czuje sie jak młody Bóg , śmigam zaraz na moto
hubtychy Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Nie mogę klinować.Po południu muszę do BB jechać. Dopiero wieczorem mogę się wziąć za leczenie
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 - Cześć, jestem Darek. Pije od 20 lat. Przyszedłem tutaj, bo podobno rozwiązujecie problemy związane z alkoholem. - Oczywiście. Powiedz nam, jak możemy Ci pomóc? - Brakuje mi 1,50 zł. .... :decayed: Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż: - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie. - Masz największego penisa wśród własnych kumpli. ... :decayed::decayed: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi