Kędzior Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 siema po malej nieobecnosci, ale sie w piatek nadupcylem
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 niech zgadnę nuda ............................................, zero ciekawych ludzi ............................................, jak już to z cierpłą wódka na stoliku .............................. i pustymi talerzami do zagrychy..................................... drętwi organizatorzy ................................... i inni kolorowi spotowicze ................................ , droga do duszy ......................................................... ,niebieskich pełno ................................................, pogoda pożal się Boże ........... czy się pomyliłem :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
diman Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 aloha po BT w przyszłym roku jadę bez młodego to się odkuję chociaż i tak nie mogę narzekać była integracja z synem
Grisza79 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Home sweet home.... Drina musiałem sobie zrobić bo koszmarnie się czuje...
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 aloha po BT w przyszłym roku jadę bez młodego to się odkuję chociaż i tak nie mogę narzekać była integracja z synem my raczej też bez małej BTW za 3 miesiące Zator
diman Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 aloha po BT w przyszłym roku jadę bez młodego to się odkuję chociaż i tak nie mogę narzekać była integracja z synem my raczej też bez małej BTW za 3 miesiące Zator tam sobie odbijemy bo raczej bez modzioka się będę tam bujał
OKO Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no to opowiadajcie kogo w tym roku zmógł mordor :whistling: pogodę mieliście zajebistą
Grisza79 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no to opowiadajcie kogo w tym roku zmógł mordor :whistling: pogodę mieliście zajebistą Może inaczej... kogo nie zmógł
diman Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no to opowiadajcie kogo w tym roku zmógł mordor :whistling: pogodę mieliście zajebistą Może inaczej... kogo nie zmógł mnie bo mało co piłem :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 A ja mam w d*pie czy było fajnie czy nie ebłem dziś znów 250km na moto
stanley Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Basia powiedziała, że już nie pije - zapamiętajcie to proszę
Kędzior Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 A ja mam w d*pie czy było fajnie czy nie ebłem dziś znów 250km na moto prawie jak w ADR?
Pucek Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Basia powiedziała, że już nie pije - zapamiętajcie to proszę Nie dziwię się Jej że tak stwierdziła
tolek85 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Na początku jak zwykle, lajcik Potem dorwaliśmy „Butelkę” Która się lała i lała… Potem już było coraz gorzej…. A resztę pamiętam jak przez mgłę
Rekomendowane odpowiedzi