A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie ma się co smiać ... ja mam raczej lajtową prace w sensie fizycznym ... bardziej umysłową więc sie nie dziw że rąk nie czuje ...
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:10 ---------- http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C23400597.html
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:10 ---------- http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C23400597.html Allleeee sucz ... :slina::slina::slina:
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario to przełącz na 1 to będziesz miał dalszy ciąg tego amerykańskiego kina
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:10 ---------- http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C23400597.html wisi już jakiś czas na allegro
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mario to przełącz na 1 to będziesz miał dalszy ciąg tego amerykańskiego kina :polew::polew: ---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:30 ---------- ---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:10 ---------- http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C23400597.html wisi już jakiś czas na allegro Cena bardzo dobra... ciekawe jak w realu wygląda ... :eusathink::eusathink:
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 mi się nie podoba: - zawias tylko na pokaz - brak relingów - felga zupełnie nie mój gust - zdjęcia podpicowane może i stan ok ale gdybym miał to kupić to musiałbym więcej włożyć niż jakbym kupił serię
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 mi się nie podoba:- zawias tylko na pokaz - brak relingów - felga zupełnie nie mój gust - zdjęcia podpicowane może i stan ok ale gdybym miał to kupić to musiałbym więcej włożyć niż jakbym kupił serię :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: To jeździj dalej golfem ...
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 mi się nie podoba:- zawias tylko na pokaz - brak relingów - felga zupełnie nie mój gust - zdjęcia podpicowane może i stan ok ale gdybym miał to kupić to musiałbym więcej włożyć niż jakbym kupił serię :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: To jeździj dalej golfem ... Typowy mieszkaniec Knurowa Auto = majątek życia
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 mi się nie podoba:- zawias tylko na pokaz - brak relingów - felga zupełnie nie mój gust - zdjęcia podpicowane może i stan ok ale gdybym miał to kupić to musiałbym więcej włożyć niż jakbym kupił serię :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: To jeździj dalej golfem ... Typowy mieszkaniec Knurowa Auto = majątek życia Wcale nie ... ale to B6 jest bardzo ładne z skrytykowałeś je jak dresa w BMW E36 1,6 16V .... ---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ---------- Troche pokory i szacunku dla włożonej pracy i pieniędzy synku ...
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 są gusta i guściki No tak i o gustach sie nie dyskutuje ... i nawet pomijając to szacun dla samej kasy jaka została wepchnięta w to auto ...
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 są gusta i guściki No tak i o gustach sie nie dyskutuje ... i nawet pomijając to szacun dla samej kasy jaka została wepchnięta w to auto ... Mario zastanów się zanim coś napiszesz ---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ---------- SPiżdżam na jakiś filmik. co będziesz oglądał ?
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 są gusta i guściki No tak i o gustach sie nie dyskutuje ... i nawet pomijając to szacun dla samej kasy jaka została wepchnięta w to auto ... Mario zastanów się zanim coś napiszesz A myślisz że auto wygląda jak wygląda dzięki 1000zł ??? Koleś troche musiał pracować na tak iwygląd auta chyba że handluje dragami ...
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 są gusta i guściki No tak i o gustach sie nie dyskutuje ... i nawet pomijając to szacun dla samej kasy jaka została wepchnięta w to auto ... Mario zastanów się zanim coś napiszesz A myślisz że auto wygląda jak wygląda dzięki 1000zł ??? Koleś troche musiał pracować na tak iwygląd auta chyba że handluje dragami ... tak właśnie myślę
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 są gusta i guściki No tak i o gustach sie nie dyskutuje ... i nawet pomijając to szacun dla samej kasy jaka została wepchnięta w to auto ... Mario zastanów się zanim coś napiszesz A myślisz że auto wygląda jak wygląda dzięki 1000zł ??? Koleś troche musiał pracować na tak iwygląd auta chyba że handluje dragami ... tak właśnie myślę Mario, to, że samochód fajnie wygląda na zdjęciach, nisko siedzi i ma jakąś fele - moim zdaniem nie znaczy, że jego stan techniczny jest ok i ktoś włożył w to mnóstwo czasu i kasy. To odpowiedz mi dlaczego facet napisał, że ma xenon, a ma co najwyżej HID ( PS. nawet ja mam spryski w B5 ) a on nie. Posiada ok 200KM a nawet samochodu nie schamował.... taki z niego miłośnik.... Moim zdaniem
Rekomendowane odpowiedzi