Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 siemanko, po aktywnym piatku caly wieczor gralem u kuzynka na movie masakra jak mnie lapy bola, ale sport to zdrowie W co ciupaliście? Champions sport... ? tak jest, siatkowka i pingiel
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 skrzynka browara przy tym poszla harnas 1,82 nic tylko pic
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 siemanko, po aktywnym piatku caly wieczor gralem u kuzynka na movie masakra jak mnie lapy bola, ale sport to zdrowie skrzynka browara przy tym poszla harnas 1,82 nic tylko pic Ale sport to zdrowie...
A4 Mario Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gdzie ten Harnas tyle kosztuje ??? Ja kupilem za 2,20 ??? Puszka czy butelka ???
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Co tam onaniści, PS playerzy i inne pedały
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pojeździłeś dziś na dwóch kółkach? nie za wiele generalnie jeździłem po sklepach bo nie mam jeszcze spodni ale ceny zaporowe więc szukam okazji na allegro tak jak z kurtką ps. ze zjazdu z Murckowskiej od strony Tychów do Campanille miałem 217km/h V-max co tydzień rośnie aż gdzieś pierdolnę i będzie Game Over
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jest palma więc jak tylko się da zjeżdżam z dwupasmówek ale wtedy pojawiają się zakręty i znów jest walka sprzedawaj kuuuada i wskakuj na dwa kółka ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- idę na peta
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pojeździłeś dziś na dwóch kółkach? nie za wiele generalnie jeździłem po sklepach bo nie mam jeszcze spodni ale ceny zaporowe więc szukam okazji na allegro tak jak z kurtką ps. ze zjazdu z Murckowskiej od strony Tychów do Campanille miałem 217km/h V-max co tydzień rośnie aż gdzieś pierdolnę i będzie Game Over Miszka, Ty to masz jednak nasrane pod kopułą
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pojeździłeś dziś na dwóch kółkach? nie za wiele generalnie jeździłem po sklepach bo nie mam jeszcze spodni ale ceny zaporowe więc szukam okazji na allegro tak jak z kurtką ps. ze zjazdu z Murckowskiej od strony Tychów do Campanille miałem 217km/h V-max co tydzień rośnie aż gdzieś pierdolnę i będzie Game Over Miszka, Ty to masz jednak nasrane pod kopułą no nie mów, że masz inaczej...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 siemano wieczorem, curva - ile mięsa dzisiaj w city rocku się przewinęło
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wziąłeś coś ze sobą na chatę? moją żonę
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wziąłeś coś ze sobą na chatę? moją żonę to lipa
Rekomendowane odpowiedzi