A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tutaj już widzę wątek poświęcony tej imprezie więc może tam dogadajmy szczegóły. ALe póki co mały odzew... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?231256-Kozy-Zlot-Kamieniołom-II Jestem tego samego zdania więc dopisywać się ...
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Miszka ... http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/tragedia-motocyklistow-kobieta-ich-nie-zauwazyla,1784666
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przecie pisze ,że kobita nie zauważyła :facepalm::facepalm::facepalm: motorami pewnie jechali prawidłowo zawsze mówiłem kobiecie rower i mało powietrza by nie nabroiła
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Miszka ... http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/tragedia-motocyklistow-kobieta-ich-nie-zauwazyla,1784666 no i ?Mario takich sytuacji jest setki więc wklejanie linków nic nie da trzeba uważać i tyle tak dla ciekawostki jechałem wczoraj trasą Tychy-Katowice przede mną leci babka lewym pasem i patrzę w jej lusterko wsteczne kiedy ta c*paa w końcu się spojrzy i mnie zauważy i w końcu zjedzie na prawy ( tak tak wiem mogłem odkręcić i prawym ją, nawet by nie skumała ale chciałem sprawdzić właśnie kiedy mnie zauważy) czas oczekiwania to ok 3 min zanim spojrzała w lusterko więc o czym tu dużo gadać
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 się dziwisz ....... wiesz ile rzeczy musiała ogarnąć przed sobą ,a co dopiero jeszcze tyłu pilnować ..... no proszę Cię odpuść ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- ale cierpliwość masz na piątkę ....ja bym tyle nie dał rady pewnie
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 opłaca się jeździć skrajnym prawym bo on przeważnie pusty środkowym jadą po 100/120 a lewym skrajnym nawet 90 więc nie raz jadąc zgodnie z przepisamy 140-150 wszystkich wyprzedzałem prawym bo osły się przytuliły do lewej barierki i lipa
PiterA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 co do tematu moto to masakra niemozna poniesc sie emocjom trza byc zimnym jak kamien ku....
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czysta albo cytrynóweczka... Ewentualnie z lodem albo dobrze zmrożone ---------- Post dopisany at 04:32 ---------- Poprzedni post napisany at 04:27 ---------- młodyś jest będziesz w naszym wieku to docenisz zmrożone volty pite bez potrzeby ciągłego wychodzenia do toalety No! co do tematu moto to masakra niemozna poniesc sie emocjom trza byc zimnym jak kamien ku.... I dobrze bo znalazło by się kilku takich Miszkowatych i by wszyscy poginali po 200km/h to by była masakra!
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 RS ? http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-audi-a4-b5-96-01r-kombi-lifting-i2236396270.html
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czysta albo cytrynóweczka... Ewentualnie z lodem albo dobrze zmrożone ---------- Post dopisany at 04:32 ---------- Poprzedni post napisany at 04:27 ---------- młodyś jest będziesz w naszym wieku to docenisz zmrożone volty pite bez potrzeby ciągłego wychodzenia do toalety No! co do tematu moto to masakra niemozna poniesc sie emocjom trza byc zimnym jak kamien ku.... I dobrze bo znalazło by się kilku takich Miszkowatych i by wszyscy poginali po 200km/h to by była masakra! chyba lepiej odkręcić na szerokiej trasie gdzie nie ma ruchu niż pociskać między furami ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- RS ? http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-audi-a4-b5-96-01r-kombi-lifting-i2236396270.html okazja fc**j ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- wrzuć Stasiu do Battalionów zaraz zniknie
yarek7504 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam pany ....gdzie teraz macie spoty bo jak się uda to wpadnę we wtorek tiko w pierwszym poście brak podania miejscówki
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam pany ....gdzie teraz macie spoty bo jak się uda to wpadnę we wtorek tiko w pierwszym poście brak podania miejscówki wszystko napisane
yarek7504 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam pany ....gdzie teraz macie spoty bo jak się uda to wpadnę we wtorek tiko w pierwszym poście brak podania miejscówki wszystko napisane napisane ....tyko że po spojrzeniu na datę nie dam rady w ten wtorek wpaść bo 17-tego mój młody ma 7 urodziny....ale pewno na przyszły zajrzę
A4 Mario Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A dlaczego dalej spoty pod SCC a nie pod 3 stawami ... :eusathink::eusathink::eusathink: już nie jest tak zimno ...
addassko Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A dlaczego dalej spoty pod SCC a nie pod 3 stawami ... :eusathink::eusathink::eusathink: już nie jest tak zimno ... jest i leje deszcz...
Rekomendowane odpowiedzi