akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a ja sie cos nie za dobrze czuje i niewiem czy bede Najlepiej się prześpij no wlasnie juz to zrobilem hehe i kicha To się qrrwa ogarnij i przyjeżdżaj! Czyli SCC!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 pada deszcz, u mnie świeci słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na motor uj nie pogoda a auta niebede upierdalal:decayed: ide w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na motor uj nie pogoda a auta niebede upierdalal:decayed: ide w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na motor uj nie pogoda a auta niebede upierdalal:decayed: ide w kime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 na motor uj nie pogoda a auta niebede upierdalal:decayed: ide w kime Nie wierzę! pada deszcz, u mnie świeci słońce U mnie też ładnie! Dobra to spadam! Si ja za pół godziny... Gdyby się zmieniły plany to dajcie znać na koma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a ja sie cos nie za dobrze czuje i niewiem czy bede zaś na szmacie jesteś ? ---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- czyli co Silka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha miales niefart, niestety pogoda sie zrypala wiec zmiana na scc. nastepnym razem ci sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha dlatego ja poszlem spac:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z nimi już tak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no i po spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no i po spocie Siemanko A ja muszę w pracy siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no i po spocie Siemanko A ja muszę w pracy siedzieć założyłeś to ustrojstwo do sterowania ciepło/zimno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak, teraz działa jak ta lala stary przycinał strasznie i blokował się, ten nowy działa bezbłędnie ale muszę pewnie jeszcze błędy pokasować po starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dzięki za spota Siema pany....jak sprawdzałem o 17 to była mowa o GOSPORT....więc cisnę ....do 19.40 zrobiłem 15 kółeczek po górnym parkingu i 8 po dolnym....niestety nie zastałem nikogo ...a teraz czytam że SCC ....cóż miałem pecha 1)tel.z dostępem do forum(neta:wink:) załatwi sprawę 2)tel.do kogokolwiek kto wpada na spoty się przyda również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 dzięki za szybkiego spota. Zaczeliśmy grać i zaczeło padać. Wróciłem właśnie cały mokry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja też dopiero teraz wróciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi