Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl dojebana bierz ja co to sa za fele? ok ale pożycz ze 3 dychy
Grisza79 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Dzisiaj w Kato miałem małą kolizje (chociaż stałem na parkingu) na ulicy uniwersyteckiej Autobus przerysował mi tylni zderzak dobrze że zdążyłem numery spisać. Nawet sie chu... nie zatrzymał...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl pikne wozidło
akjam Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Dzisiaj w Kato miałem małą kolizje (chociaż stałem na parkingu) na ulicy uniwersyteckiej Autobus przerysował mi tylni zderzak dobrze że zdążyłem numery spisać. Nawet sie chu... nie zatrzymał... Skur...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Dzisiaj w Kato miałem małą kolizje (chociaż stałem na parkingu) na ulicy uniwersyteckiej Autobus przerysował mi tylni zderzak dobrze że zdążyłem numery spisać. Nawet sie chu... nie zatrzymał... współczucia Grisza
oprych Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Addassko - dzięki jeszcze raz Rama już na strusiu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
oprych Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Dzisiaj w Kato miałem małą kolizje (chociaż stałem na parkingu) na ulicy uniwersyteckiej Autobus przerysował mi tylni zderzak dobrze że zdążyłem numery spisać. Nawet sie chu... nie zatrzymał... To tępy grzbiet Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl BDH ? lepszy byłby BAU poza tym nie ma zewn s-line.... PS. gadałem wczoraj z Pajdą - może sprzedaje swoje wozidło, bo jakies B7 ma na oku...
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl BDH ? lepszy byłby BAU poza tym nie ma zewn s-line.... PS. gadałem wczoraj z Pajdą - może sprzedaje swoje wozidło, bo jakies B7 ma na oku... muszę go dokładnie oblookać w Zatorze (nie Pajdę tylko jego B6 )
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl BDH ? lepszy byłby BAU poza tym nie ma zewn s-line.... PS. gadałem wczoraj z Pajdą - może sprzedaje swoje wozidło, bo jakies B7 ma na oku... muszę go dokładnie oblookać w Zatorze (nie Pajdę tylko jego B6 ) ten zawias 1BV ma jeszcze w garażu: zakładasz i jest kox
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl BDH ? lepszy byłby BAU poza tym nie ma zewn s-line.... PS. gadałem wczoraj z Pajdą - może sprzedaje swoje wozidło, bo jakies B7 ma na oku... muszę go dokładnie oblookać w Zatorze (nie Pajdę tylko jego B6 ) ten zawias 1BV ma jeszcze w garażu: zakładasz i jest kox środek - RNS E , skóra ?
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 niektórzy widzieli to auto natomiast na spocie niegdy się nie zjawiłfajny wypas Audi A4 S-line,Bi-X,Navi,Solar,Quattro, 2004r., 2500cm3, 180 KM - otomoto.pl BDH ? lepszy byłby BAU poza tym nie ma zewn s-line.... PS. gadałem wczoraj z Pajdą - może sprzedaje swoje wozidło, bo jakies B7 ma na oku... muszę go dokładnie oblookać w Zatorze (nie Pajdę tylko jego B6 ) ten zawias 1BV ma jeszcze w garażu: zakładasz i jest kox środek - RNS E , skóra ? RNSe, półskóra ( czyli te fotele z pakiety s-line)
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pajda nie ma szyberdachu, PDC i czujników zmierzchu i deszczu. Poza tym ma chyba wszystko + program i większe heble z przodu
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pajda nie ma szyberdachu, PDC i czujników zmierzchu i deszczu. Poza tym ma chyba wszystko + program i większe heble z przodu szyber musi być - toż to wtedy prawie cabrio
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pajda nie ma szyberdachu, PDC i czujników zmierzchu i deszczu. Poza tym ma chyba wszystko + program i większe heble z przodu szyber musi być - toż to wtedy prawie cabrio zawsze można rezać
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pajda nie ma szyberdachu, PDC i czujników zmierzchu i deszczu. Poza tym ma chyba wszystko + program i większe heble z przodu szyber musi być - toż to wtedy prawie cabrio zawsze można rezać to może w Zatorze by się za to zabrać...jak wyjdzie to wtedy biorę ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- :polew::polew: chciałbym to widzieć ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- :polew::polew: chciałbym to widzieć
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 by było: eeee, daj mi tą wyrzynarkę, teraz ja.....
Rekomendowane odpowiedzi