diman Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru
diman Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach
diman Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach się zrobi
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach się zrobi coooo ? MY nie damy rady
diman Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach się zrobi coooo ? MY nie damy rady na lajcie
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pajda nie ma szyberdachu, PDC i czujników zmierzchu i deszczu. Poza tym ma chyba wszystko + program i większe heble z przodu i nie ma jeszcze jednej malej drobnej ale za to waznej rzeczy
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach się zrobi coooo ? MY nie damy rady potrzym moje piwo i patrz to
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jak coś to dawać znać z tym rezaniem mam profi wyrzynarkę do blachy weź do Zatoru spoko jesteśmy ustawieni zrobimy szyberki we wszystkich furach ja już mam, ale możemy wyrazać panoramadach się zrobi coooo ? MY nie damy rady potrzym moje piwo i patrz to otóż to :kox:
addassko Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Addassko - dzięki jeszcze raz Rama już na strusiu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk nie ma za co psyt ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Addassko - dzięki jeszcze raz Rama już na strusiu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk nie ma za co psyt ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera to twój wóz był chyba przerobiony z anglika....
addassko Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Addassko - dzięki jeszcze raz Rama już na strusiu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk nie ma za co psyt ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- racja Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera to twój wóz był chyba przerobiony z anglika.... nie ma takiej opcji chociaz ciiii
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera mowilem ci ze z avanta nie beda pasowaly do twojego sedana
addassko Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera mowilem ci ze z avanta nie beda pasowaly do twojego sedana kurfa nie pije juz sorry nie pasuje od kierowcy od pasazera jest OK
stanley Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera mowilem ci ze z avanta nie beda pasowaly do twojego sedana kurfa nie pije juz sorry nie pasuje od kierowcy od pasazera jest OK to odwróc do góry nogami i będzie pasić - mówiłem Ci, że masz angola....
addassko Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Stasiu dzis mierzylem wkoncu te dywany niestety nie pasuje za bardzo ta od pasazera mowilem ci ze z avanta nie beda pasowaly do twojego sedana kurfa nie pije juz sorry nie pasuje od kierowcy od pasazera jest OK to odwróc do góry nogami i będzie pasić - mówiłem Ci, że masz angola.... drugie urodziny syna juz rozpoczete koncze w niedziele swietowanie
Rekomendowane odpowiedzi