Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Pany robimy w wtorkowego zlota jakiegos grilla ???Może Gliwice by sie ogarneły i wpadły ... :polew: już to widzę :polew:
A4 Mario Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 No co ... Ja.... tomaszstn... Guru... może Diman....
akjam Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Mnie nie będzie we wtorek bo do robo idę na noc.
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 No co ... Ja.... tomaszstn... Guru... może Diman.... chodziło mi o organizację
silje Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Pany robimy w wtorkowego zlota jakiegos grilla ???Może Gliwice by sie ogarneły i wpadły ... panowie, nie chce nic mówić, ale w zeszłym tygodniu też mial być grill i co...? :/ może tym razem sie uda.. śledze ten watek bo bede musiała wziąć wolne na żądanie.. ;D
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 właśnie leszcze pamiętacie w zeszłym roku spot= gryll a teraz
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Pany robimy w wtorkowego zlota jakiegos grilla ???Może Gliwice by sie ogarneły i wpadły ... panowie, nie chce nic mówić, ale w zeszłym tygodniu też mial być grill i co...? :/ może tym razem sie uda.. śledze ten watek bo bede musiała wziąć wolne na żądanie.. ;D damy rade ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- właśnie leszcze pamiętacie w zeszłym roku spot= gryll a teraz a teraz kazdy jest na diecie hehe ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- właśnie leszcze pamiętacie w zeszłym roku spot= gryll a teraz a teraz kazdy jest na diecie hehe
Miszka82 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Kędzior Ciebie nie pytałem bo Ty nie jeździsz na spoty
Kędzior Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Kędzior Ciebie nie pytałem bo Ty nie jeździsz na spoty ale za to jak juz przyjade to niema lipy:decayed:
silje Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 z perspektywy widzenia kobiety dobrze byłoby zacząć myślec o organizacji tego grilla juz teraz ;] bo jak zaczniemy o tym gadać na wtorkowym spocie to jak zwykle nic z tego nie będzie.. :/
Rekomendowane odpowiedzi