oprych Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 siemandero Czarusiu ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Kędzior podaj mi nazwę tego utworu bo nie wiem czy dobrze pamiętam :rolleyes:mike lorenz niepamietam o ktory dokladnie chodzi Michal Lazar & Kid Rusty - Girlfriend (original mix) - YouTube to bylo coś kolo tego ale bez slow sama nute potrzeba mi sciagaj z telefonu i wysylij mi n meila [email protected] ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Kędzior znalazłem i jeszcze Sylwia poszukuje tego utworu no wiesz tego no w klimacie kebabow takie arabskie diskotechno
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 to lecialo z tel keżora wiec ci niewysle bo niemam, zaraz poszukam moze znajde tureckie
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 dzisiaj to juz chyba nieznajde ale do wtorku ci to pochytam
Adrenalina Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 a "...Jej piekne czarne krocze" też leciało z telefonu Keżora? :polew:
Adrenalina Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 czy jutro jeszcze przed meczykiem chcecie robić jakiegoś spoto-grilla? trzeba by te kiełbachy zjeść bo się zepsują
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 no jakby była pogoda to czemu nie , no i w ogóle co ze spotem jutro ?
Adrenalina Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 można po grillu wbić do strefy kibica pod spodkiem
Rekomendowane odpowiedzi