Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ja powoli obniżam dawkę alko więc delikutaśnie parę szotów przyjmę , 4:30 jutro na stolycę walę... btw ilekroć tam jestem nigdy nic nie zwiedziłem ino wóda do ryja zawsze
A4 Mario Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Stan Jamal wymiata ... policeman... jak sobie to przypomne.... to byly imprezy... na chudowskim zamku... i centomaniacy.... ojjj joj joj
stanley Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ja powoli obniżam dawkę alko więc delikutaśnie parę szotów przyjmę , 4:30 jutro na stolycę walę...btw ilekroć tam jestem nigdy nic nie zwiedziłem ino wóda do ryja zawsze ino uważej na warszawioków
hubtychy Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 POLSKA wygrała Ligę Światowa - gicior ! za***iście grali nom, to psyt każda okazja jest dobra ja dzis łychę walę :whistling:
Kędzior Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 ja pier**le zas sie spalilem nad woda, od slonca
pajda Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 potrzebna sprężarka klimy na szybko ! do AVF nr 6seu14c PILNE
stanley Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 potrzebna sprężarka klimy na szybko ! do AVF nr 6seu14c PILNE Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. prawdź dokładnie te nr
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 POLSKA wygrała Ligę Światowa - gicior ! za***iście grali nom, to psyt każda okazja jest dobra ja dzis łychę walę :whistling: Ja z kumplem griluje karczki i do tego zmrożoną lubelską miodulę zapijamy....no to pyrsk
pajda Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 potrzebna sprężarka klimy na szybko ! do AVF nr 6seu14c PILNE Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. prawdź dokładnie te nr myślałem ze ty mi to jutro w robocie sprawdzisz jaki to nr. nr jest dobry odpisany ze sprężarki
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Miszka już wrócił albo ktoś inny będzie w najbliższym czasie krążył koło Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Expert
Rekomendowane odpowiedzi