stanley Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 chopy co tam słychać w wielkim świecie siemano pijoku, wątroba cała ? maila dostałeś ?
akjam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 chopy co tam słychać w wielkim świecie Gdzieś był jak cie nie było?
addassko Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 To następnym razem dołącze do Was jak tylko pozwoli czas. jasne
stanley Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 chopy co tam słychać w wielkim świecie Gdzieś był jak cie nie było? mało na śmierć się nie zapił
Miszka82 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Stan dostałem jakieś 15min odczytałem pocztę, dzięki Akjam się szkolę się
akjam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- Szkolenia ważna sprawa...
keżor Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 cześć dziewczyny jak tam po meczyku ? możecie chodzić ? bo Kędziora słyszałem już rozłożyło coś , siadł na mokrym i od razu choroba , francuski piesek k**wa mać
Kędzior Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 cześć dziewczyny jak tam po meczyku ? możecie chodzić ? bo Kędziora słyszałem już rozłożyło coś , siadł na mokrym i od razu choroba , francuski piesek k**wa mać fak ju ale juz wiem czemu wczoraj mi tak slabo szlo;/ mam goraczke i dreszcze
stanley Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 cześć dziewczyny jak tam po meczyku ? możecie chodzić ? bo Kędziora słyszałem już rozłożyło coś , siadł na mokrym i od razu choroba , francuski piesek k**wa mać nie narzekam, mógłbym dzisiaj również pograć ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- cześć dziewczyny jak tam po meczyku ? możecie chodzić ? bo Kędziora słyszałem już rozłożyło coś , siadł na mokrym i od razu choroba , francuski piesek k**wa mać fak ju ale juz wiem czemu wczoraj mi tak slabo szlo;/ mam goraczke i dreszcze chyba się za mocno spociłeś i dlatego
Kędzior Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 moze organizowalibysmy takie mecze ze 2 razy w tyg?
keżor Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 moze organizowalibysmy takie mecze ze 2 razy w tyg? ja jestem za , jeżeli zbierzesz ekipe na dwa mecze w tygodniu i jaki miałby to być dzień ?
akjam Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Wróciłem właśnie z basenu. A za meczykami to jestem za. Możemy też u mnie pograć od czasu do czasu. Mówiłem już w tym tygodniu... :
Rekomendowane odpowiedzi