addassko Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 :hi: siemano Pany w gorach bylo gruuubo ale juz wrocilem
akjam Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 No i co tam leszcze? Pogoda się spier... Jutro jakiś grill czy mrożone jogurty w SCC?
OKO Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 :decayed: ...gwałcą kapłana, moją barke pozostawiam na brzegu ...:polew:
addassko Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 No i co tam leszcze? Pogoda się spier... Jutro jakiś grill czy mrożone jogurty w SCC? jogurciki :decayed:
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Łowcy.B - Zakupy - YouTubenie zglos sie, tylko kupcie 0,7---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- widze dzisiaj dzien video hehe i prawdopodobnie padniętej turbiny moja jechała do Kato i ponoć nie idzie auto, brak mocy i nic nie śwista, czekam aż wróci do dom tak to jest jak dasz babie auto:decayed: to teraz wieksze turbo ---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- juz to wklejales chyba ci czegos brakuje Keżor jakos mi sie ten kawalek niepodoba
Rekomendowane odpowiedzi