Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 siemanko :slina::slina: biore blondi ewentualnie policjantke
addassko Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ty bierz swoje dupsko i szykuj sie na szpil
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ja gotowy od wczoraj spie w korkach jak bedzie pogoda to sie melduje
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ja gotowy od wczoraj spie w korkach jak bedzie pogoda to sie melduje a w czym CI pogoda może przeszkodzić ? No chyba, że było by 40 stopni
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 nie bede gral jesli bedzie zbyt wilgotna pogoda
keżor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha
stanley Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha ja dawałem razem z Akjamem i Kędziorem
keżor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha ja dawałem razem z Akjamem i Kędziorem no i wszystko jasne jak sie włącza te pedalskie uśmieszki , bo se musiałem skopiować z cytatu od Stasia teraz hahaha napisane mam , że Emotki są aktywne
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 który nie dał kasy ? podejrzani to Stasiu , Adaśko albo Akjam bo spierdolili najszybciej hahaha ja dawałem razem z Akjamem i Kędziorem niedawales nieklam Adas niedal, zagadal sie bo lecial na trening mma ja pier**le idzie mi coraz gorzej zamiast coraz lepiej
Rekomendowane odpowiedzi