nikaa Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać
stanley Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał .....
nikaa Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał ..... widziałam i czytałam
Kędzior Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał ..... widziałam i czytałam podobalo sie? heheh
nikaa Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał ..... widziałam i czytałam podobalo sie? heheh stronka ? czy to co Hub pisał ?? :grin::grin::grin:
stanley Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał ..... widziałam i czytałam podobalo sie? heheh stronka ? czy to co Hub pisał ?? :grin::grin::grin: to i to.... jakieś postępy ?
nikaa Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 a ci zaś tylko o jednym a ty uszlaszalas pare zbereznych slowek i nagle aktywna a tak to cicho nic nie piszesz a co się będę odzywać 3-4 str wcześniej był wklejany fajny link do strony, Hub coś tam nawet o nim napisał ..... widziałam i czytałam podobalo sie? heheh stronka ? czy to co Hub pisał ?? :grin::grin::grin: to i to.... jakieś postępy ? to się już Hub dowie jak przyjedzie
Rekomendowane odpowiedzi