Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no Stasiu jak taka okazja to nie mogę się nie napić

pyrsk kielon pod ten roczek :kox:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też jednego małego szykuję do wlania w gardziel w takim razie :wink:

Opublikowano

niezłe pato na tym wątku jak zawsze gorzała, dziwki i ćpanie :polew:

Opublikowano
pajda to Tyś wlatywał do Kato przed 17-tą na kościuszki ? :naughty:

hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki

Opublikowano

hmm przed 17 jechałem z Ligoty(piotrowicka-ligocka-mikołowska) na A4 w stronek KRK ale nie jechałem kościuszki

Ty masz blachy SM 49......?

Opublikowano

no SM49258 :decayed:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

to kaj mnie widziałes? No z mikołowa jechałem to jechalem troche kościuszki i zjechałem na ligote

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema siema :decayed:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

to kaj mnie widziałes? No z mikołowa jechałem to jechalem troche kościuszki i zjechałem na ligote

no widzisz :decayed: na wlocie do Kato na wysokości szkoły policyjnej i salonów samochodowych - podupiałeś nawet trochę , ja na Miko leciałem

Opublikowano
Siema siema :decayed:

no widzisz :decayed: na wlocie do Kato na wysokości szkoły policyjnej i salonów samochodowych - podupiałeś nawet trochę , ja na Miko leciałem

a na moto leciałeś czy osobówką? trzeba było mrugnąć :wink: a jak VW?

Opublikowano
:siema: z rańca
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

pajda - osobówką firmówką ale ciąłeś nawet więc tylko zobaczyłem, że s-line i blachy SM49.... swoją drogą nieźle katujesz tego hebla cena dalej jest 25k ? :decayed:

Opublikowano
pajda - osobówką firmówką ale ciąłeś nawet więc tylko zobaczyłem, że s-line i blachy SM49.... swoją drogą nieźle katujesz tego hebla cena dalej jest 25k ? :decayed:

hehe no co ty gadasz jak katuje do 3 tys obrotów - a to masz 160km/h wiec jakie katowanie, jak ten silnik wytrzymuje milion kilometer:decayed:

32k i oddam w dobre rece

Opublikowano

siemanko

uwaga

Mario uwazaj na autko, dzisiaj kumplowi probowali za***ac seata leona, na szczescie im sie nie udalo, uszkodzili lekko drzwi i cala stacyjke

---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ----------

hehe no co ty gadasz jak katuje do 3 tys obrotów - a to masz 160km/h wiec jakie katowanie, jak ten silnik wytrzymuje milion kilometer:decayed:

32k i oddam w dobre rece

jak bys mial q to bym sie z toba zamienil :decayed:

Opublikowano

ale cisza, :facepalm:

Opublikowano

siemano :hi:

i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą :eusathink: z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę :banan:

Opublikowano
siemano :hi:

i co z jutrzejszym imprezowaniem bo nikt tu nie pisze w tym temacie ja jak już mówiłem śmigam nie wiem czy Krolu i Pucek z Anią, którzy się pisali dalej są chętni bo się nie odzywali ale spróbuje to jutro ustalić a co z resztą :eusathink: z Gregorem gadałem przed chwilą i on by do nas dojechał już konkretnie na jakąś imprezę po swojej rodzinnej imprezie pisać konkretu kto ma ochotę :banan:

szczerze jebie mnie to, jak będzie cyna idę ale nie będę sztucznie nakręcał tematu....widać nikt nie czuje takiej potrzeby :facepalm:

ja jutro z rana jadę na kole na Krk do brata i wieczór ma wolny :whistling:

Opublikowano

No i wszystko jasne, piszemy się na jutro, chętnie się ściulam :decayed:

Konkrety, co gdzie i kiedy, no i ile wódki zabrać :kox:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

No i wszystko jasne, piszemy się na jutro, chętnie się ściulam :decayed:

Konkrety, co gdzie i kiedy, no i ile wódki zabrać :kox:

Pucek nie licz na wiele - stawiam zerowy odzew i c**j - same dziady na SK :thumbdown: ten wątek kuleje jak i SG od kilku miesięcy :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.