A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz już wiem z czego opłaca non stop lawete na 2,5 TDi ... z łapówek lekarskich ... :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera...... na cmentarzu? hehe albo wiem maluje umarlakow zeby ladnie wygladali Bingo
Kędzior Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz już wiem z czego opłaca non stop lawete na 2,5 TDi ... z łapówek lekarskich ... :polew::polew::polew: Arturoo nie bierze lapowek!!!!!!!!!!!!!! ma na to inny sposob sprzedaje narzady wewnetrzne bez wiedzy pacjentow podobno idzie z tego utrzymac nawet 2,5 tdi
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A może Artur jest lekarzem ??? nie,..... za głupi jestem Znam paru lekarzy którzy sa ciulami to by nawet pasowało ... :polew::polew::polew::polew::polew: Ty masz wdupane jutro
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 i nie chodzi mi o 2.5tdi:decayed:
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera...... tak to tylko moja Kasia jak ze spota za późno wrócę
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz już wiem z czego opłaca non stop lawete na 2,5 TDi ... z łapówek lekarskich ... :polew::polew::polew: Arturoo nie bierze lapowek!!!!!!!!!!!!!! ma na to inny sposob sprzedaje narzady wewnetrzne bez wiedzy pacjentow podobno idzie z tego utrzymac nawet 2,5 tdi nie jedno :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz już wiem z czego opłaca non stop lawete na 2,5 TDi ... z łapówek lekarskich ... :polew::polew::polew: Arturoo nie bierze lapowek!!!!!!!!!!!!!! ma na to inny sposob sprzedaje narzady wewnetrzne bez wiedzy pacjentow podobno idzie z tego utrzymac nawet 2,5 tdi nie jedno :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 i nie chodzi mi o 2.5tdi:decayed:
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera...... na cmentarzu? hehe albo wiem maluje umarlakow zeby ladnie wygladali Bingo No nie pier... jak serio to szacun ...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miszka dobrze żeś jest cały bo mi jak na nocce ostatnio przywieźli klienta po mopliku to na drugi dzień już u św.Piotra do bramy się dobijał a co ty w kostnicy robisz? czy grabarz? robi za bramkarza, stoi przy bramie i otwiera...... na cmentarzu? hehe albo wiem maluje umarlakow zeby ladnie wygladali Bingo No nie pier... jak serio to szacun ... :polew::polew: gościu ......jakbym umiał ładnie malować to bym hebla do lakiernika nie oddawał po szlifie z autobusem :decayed::decayed:
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nigdy nie wiadomo ... różne sa zawody i prace a w tym temacie mało wiemy o sobie ... ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ---------- To sa dobrze płatne prace ... bo mało ludzi to robi ...
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mnie nie będzie ... mam 2 zmiane ... wy się bedziecie spocić i wpier.. kebaba a ja będę wtryskiwał ...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ktoś na te nasze ,przyszłe emeryturki robić musi
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Weźźź ... jakie kur.. emeryturki... nie wiem czym sie zajmujesz ale ja w moim fachu nie mam opcji żeby dozyć 67 lat a co dopiero pracowac ...
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 nawet jak dożyję to pewnie nie będę w stanie pracować
A4 Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No tak ... i to nie jest śmieszne... dlatego bedziemy konczyć jako " ochraniarze " na parkinagch lub przy szlabanach na firmach żeby tylko dobić lat za 5 zł na godzine ... dramat... ale tak to niestety wygląda...
Rekomendowane odpowiedzi