Grisza79 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 :hi: K(u)rwa padł mi znowu mechanizm opuszczania i podnoszenia szyby
Arturoo Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Seves ogarniał to ostatnio u siebie ,dzwon do niego ,graty w dobrych cenach gdzies dostal
Grisza79 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Seves ogarniał to ostatnio u siebie ,dzwon do niego ,graty w dobrych cenach gdzies dostalDzwoniłem już do Siemiana, za 150zł używke Ori ma mi załatwić...
akjam Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Ognicho w B-B pierwsza klasa ... do teraz nie moge zasnąć taka biba ... Pomimo iż z Gliwic byli tylko Ci co zawsze śmigają poza spoty Gliwickie i z Kato nikogo to frekwencja była spora ... Jak dobrze, że jesteście tacy mobilni i fajni . Jakby był czas to i ja bym zawitał ale niestety czasem obowiązki nie pozwalają.
akjam Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto jak kto ale ja? Co to znowu z tym mechanizmem? U mnie też coś trzeszczy, wczoraj zauważyłem. I jak jadę po nierówności to słychać jakby się coś w drzwiach ruszało. ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Jadę na Ustron drogą na Tychy i jakieś roboty drogowe. Dokąd taka przeprawa?
Grisza79 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto jak kto ale ja? Co to znowu z tym mechanizmem? U mnie też coś trzeszczy, wczoraj zauważyłem. I jak jadę po nierówności to słychać jakby się coś w drzwiach ruszało. ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Jadę na Ustron drogą na Tychy i jakieś roboty drogowe. Dokąd taka przeprawa? Mechanizm się poszedł jeb.ć... cholera wie co się z tym dzieje, że sie tak pierdoooli...
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto jak kto ale ja? Ty to tylko na spoty w Kato wpadasz
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto jak kto ale ja? Co to znowu z tym mechanizmem? U mnie też coś trzeszczy, wczoraj zauważyłem. I jak jadę po nierówności to słychać jakby się coś w drzwiach ruszało. ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Jadę na Ustron drogą na Tychy i jakieś roboty drogowe. Dokąd taka przeprawa? ja bym walił Wiślanką aha i siema
akjam Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Kto jak kto ale ja? Ty to tylko na spoty w Kato wpadasz W BB nawet kiedyś byłem i GL też. Kto jak kto ale ja? Co to znowu z tym mechanizmem? U mnie też coś trzeszczy, wczoraj zauważyłem. I jak jadę po nierówności to słychać jakby się coś w drzwiach ruszało. ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Jadę na Ustron drogą na Tychy i jakieś roboty drogowe. Dokąd taka przeprawa? ja bym walił Wiślanką aha i siema Tak właśnie wracałem i o niebo lepiej.
Arturoo Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Seves ogarniał to ostatnio u siebie ,dzwon do niego ,graty w dobrych cenach gdzies dostalDzwoniłem już do Siemiana, za 150zł używke Ori ma mi załatwić... no to git
Miszka82 Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 nic nowego walę w kimkę jutro piątek ---------- Post dopisany 14-09-2012 at 07:38 ---------- Poprzedni post napisany 13-09-2012 at 23:13 ----------
Rekomendowane odpowiedzi