stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 zona poszła do kibla, jestem na chwile :gwizdanie: hehe[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________Kędzior nie uciekaj
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 1... 2... :wallbash: :wallbash: :polew: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:03_________________________________________________ :doh1:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 na str 666 idziemy sie schlać do bólu
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 A czemu dopiero na 666 stronę Rafał jesli chcesz wcześniej dać znać
keżor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 A czemu dopiero na 666 stronę Rafał jesli chcesz wcześniej dać znać nie wyobrażam sobie teraz gdzieś wyjść bez auta , kutfa zimniej chyba niż w kieleckim
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 niestety taka jest prawda, Baśka w piątek mnie zawstydziła Kędzior, odpowiem na Twoje pytanie: TO DIABLICA W CIELE ANIOŁA [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:22_________________________________________________Keżor, właśnie wracałem z centrum, auto stało jakieś 4h, odpaliło bez kłopotu, ale kierownica taka zimna że ledwo co dało się ją trzymać :gwizdanie: ogólnie to pokazało mi -19
Bulczas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nom trzeba poczekać na jakieś cieplejsze dni bo normalnie jest porażka A tu cały tydzień taki ma być ;(
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nom trzeba poczekać na jakieś cieplejsze dni bo normalnie jest porażka A tu cały tydzień taki ma być ;( a ja nocki, na dodatek wiem że kończy mi się akumulator :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 niestety taka jest prawda, Baśka w piątek mnie zawstydziła Kędzior, odpowiem na Twoje pytanie: TO DIABLICA W CIELE ANIOŁA [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:22_________________________________________________Keżor, właśnie wracałem z centrum, auto stało jakieś 4h, odpaliło bez kłopotu, ale kierownica taka zimna że ledwo co dało się ją trzymać :gwizdanie: ogólnie to pokazało mi -19 Baśka to przecież dobra Kobieta
Bulczas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nom trzeba poczekać na jakieś cieplejsze dni bo normalnie jest porażka A tu cały tydzień taki ma być ;( a ja nocki, na dodatek wiem że kończy mi się akumulator :gwizdanie: Też mam teraz nocki Ale raczej wjadę na halę więc nie będzie problemu z zapaleniem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 niestety taka jest prawda, Baśka w piątek mnie zawstydziła Kędzior, odpowiem na Twoje pytanie: TO DIABLICA W CIELE ANIOŁA [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:22_________________________________________________Keżor, właśnie wracałem z centrum, auto stało jakieś 4h, odpaliło bez kłopotu, ale kierownica taka zimna że ledwo co dało się ją trzymać :gwizdanie: ogólnie to pokazało mi -19 Baśka to przecież dobra Kobieta teraz nie wiadomo czy to Stanlej czy Basia napisała :polew:
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 niestety taka jest prawda, Baśka w piątek mnie zawstydziła Kędzior, odpowiem na Twoje pytanie: TO DIABLICA W CIELE ANIOŁA [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:22_________________________________________________Keżor, właśnie wracałem z centrum, auto stało jakieś 4h, odpaliło bez kłopotu, ale kierownica taka zimna że ledwo co dało się ją trzymać :gwizdanie: ogólnie to pokazało mi -19 Baśka to przecież dobra Kobieta teraz nie wiadomo czy to Stanlej czy Basia napisała :polew: no nie wiadomo :gwizdanie: ale ja nie wątpię w to że Basia to dobra Kobieta
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 niestety taka jest prawda, Baśka w piątek mnie zawstydziła Kędzior, odpowiem na Twoje pytanie: TO DIABLICA W CIELE ANIOŁA [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 00:22_________________________________________________Keżor, właśnie wracałem z centrum, auto stało jakieś 4h, odpaliło bez kłopotu, ale kierownica taka zimna że ledwo co dało się ją trzymać :gwizdanie: ogólnie to pokazało mi -19 Baśka to przecież dobra Kobieta teraz nie wiadomo czy to Stanlej czy Basia napisała :polew: no nie wiadomo :gwizdanie: ale ja nie wątpię w to że Basia to dobra Kobieta to wszystko ja pisałem mam z wami "widzenia" co 30 min a tak na poważnie, to Baśka ma dzisiaj u mnie przej...ane [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 01:06_________________________________________________trzymcie sie do rana
Rekomendowane odpowiedzi