Miszka82 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim NARA ! ! ! :polew::polew::polew: no witamy witamy
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę!
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :polew::polew:z lodem chociaż ?? :decayed::decayed::polew::polew: ja było później pałku bez diengu
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim bajo ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! ... dochodzę
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :polew::polew:z lodem chociaż ?? :decayed::decayed::polew::polew: ja było później pałku bez diengu no jak żeś z plastiku JD wypił to się nie dziwię ,że było pałku bez diengu ..... sam bym się wkurzył :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :polew::polew:z lodem chociaż ?? :decayed::decayed::polew::polew: ja było później pałku bez diengu z połykiem ?
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim bajo ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! ... dochodzę nuda ....... tak to my wszyscy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- :polew::polew:z lodem chociaż ?? :decayed::decayed::polew::polew: ja było później pałku bez diengu z połykiem ? no..... łykał z plastiku JD
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim bajo ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! ... dochodzę nuda ....... tak to my wszyscy ze mnie prosty chłop
addassko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim siema nudy w domu z tym Stasiem co na forum lepiej
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! Heh on się nie zapowiada
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim siema nudy w domu z tym Stasiem co na forum lepiej wal sie PS. zaraz ma do nas wpaść pluton komandow i wyręczyć mnie z roboty
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim bajo ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! ... dochodzę nuda ....... tak to my wszyscy ze mnie prosty chłop to tak jak z nas wszystkich tacy podobni :eusathink::eusathink: kurfa mam nadzieję ,że przynajmniej po różnych matkach jesteśmy :polew::polew::polew::polew::polew:
addassko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim siema nudy w domu z tym Stasiem co na forum lepiej wal sie PS. zaraz ma do nas wpaść pluton komandow i wyręczyć mnie z roboty stasiu nawet dwa plutony nie zastapia Ciebie
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Uwaga wchodzę! Siemanko wszystkim siema nudy w domu z tym Stasiem co na forum lepiej No jaha
Arturoo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 :hi: już wiemy co woła wieczorami stan Uwaga wchodzę! Heh on się nie zapowiada
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Baska zas ty Idź stąd ! zadzwońcie do siebie, nie róbcie OT w temacie
Kędzior Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Baska zas ty Idź stąd ! zadzwońcie do siebie, nie róbcie OT w temacie to Baska wydzwania nie ja:facepalm: Baska wez przestan mnie nachodzic i wydzwaniac po nocach
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Idę, nic tu po mnie Stasiu pozegnaj się ladnie, idziemy spać
Rekomendowane odpowiedzi