Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją liczę na to :> na prawdę, chciałbym żeby tak było I wzajemnie. Kiedy idziemy na jakąś imprezę imperium itp :> na mnie nie liczcie ja już długo na imperium nie zagoszczę Może być inny klub :gwizdanie: Może go - go
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no ja też powoli spadam rano odwiedza mnie kurier... Aha no to luzik Lubię kiedy przyjeżdza kurier na tego już się nie mogę doczekać A śmiałeś się ze mnie na gadu :gwizdanie: nie no, nie z tego :gwizdanie: tylko z tego Twojego bezguścia Jeszcze Ci gały opadną w lato jak zobaczysz moją liczę na to :> na prawdę, chciałbym żeby tak było I wzajemnie. Kiedy idziemy na jakąś imprezę imperium itp :> na mnie nie liczcie ja już długo na imperium nie zagoszczę Może być inny klub :gwizdanie: Może go - go buhehhehe to jest ciekawa opcja
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim
Pucek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim tak, już widzę że wszyscy się zgodzili jedynie Ty, ja, Kędzior, Królu i Keżor
Bulczas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim tak, już widzę że wszyscy się zgodzili jedynie Ty, ja, Kędzior, Królu i Keżor Stanley na pewno odpada bo Basia by go wałkiem lała przez rok za taki wybryk :polew:
Pucek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim tak, już widzę że wszyscy się zgodzili jedynie Ty, ja, Kędzior, Królu i Keżor Stanley na pewno odpada bo Basia by go wałkiem lała przez rok za taki wybryk :polew: no więc jak widzisz pomysł z imprezą padł :> ja się biorę dobranoc
OKO Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Siema . buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim tak, już widzę że wszyscy się zgodzili jedynie Ty, ja, Kędzior, Królu i Keżor Ja jestem za klubowym zalaniem pałek :beer1: Kędzior jak z jutrzejszym spociszem? Podjechac po Ciebie?
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 buhehhehe to jest ciekawa opcja :decayed Może by tak na 1000 katowic zrobić imprezę w jakimś takim klubie :gwizdanie: Ten kto otworzy tą strone stawia wszystkim tak, już widzę że wszyscy się zgodzili jedynie Ty, ja, Kędzior, Królu i Keżor Stanley na pewno odpada bo Basia by go wałkiem lała przez rok za taki wybryk :polew: co do pomysłu z go-go to jestem na tak jutro na spocie mnie nie będzie wyj...ali mnie na II zmianę może uda mi się dotrzeć później
Kanar Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 no ja myśle że jutro sie w końcu pojawie bo się stęskniłem dziewczyny
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wresczie udało mi się poczytać to co wieczorkiem tu bazgraliście... Na imprezę się piszę! :kox:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 witam panowie ładnie nawet wczoraj żeście pojechali ze spamem widzę ładnie mnie wczoraj obgadaliście już wiem dlaczego niemogłem zasnąć... szkoda że laski na moją furę nielecą tak jak niektórzy na tym forum hehehe :gwizdanie: Oko daj do siebie nr to się dogadamy, na spota to z Rafałem bym raczej przyjechał tylko o powrót mi chodzi ale się jeszcze dogadam co i jak Stanley nierób jaj masz być jutro :bicz3:
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 witam panowie ładnie nawet wczoraj żeście pojechali ze spamem widzę ładnie mnie wczoraj obgadaliście już wiem dlaczego niemogłem zasnąć... szkoda że laski na moją furę nielecą tak jak niektórzy na tym forum hehehe :gwizdanie: Oko daj do siebie nr to się dogadamy, na spota to z Rafałem bym raczej przyjechał tylko o powrót mi chodzi ale się jeszcze dogadam co i jak Stanley nierób jaj masz być jutro :bicz3: to rzucam robote
diman Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 witam panowie ładnie nawet wczoraj żeście pojechali ze spamem widzę ładnie mnie wczoraj obgadaliście już wiem dlaczego niemogłem zasnąć... szkoda że laski na moją furę nielecą tak jak niektórzy na tym forum hehehe :gwizdanie: Oko daj do siebie nr to się dogadamy, na spota to z Rafałem bym raczej przyjechał tylko o powrót mi chodzi ale się jeszcze dogadam co i jak Stanley nierób jaj masz być jutro :bicz3: a czy ty czasami nie powinienes byc w robocie
krolu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 co do pomysłu z go-go to jestem na tak jutro na spocie mnie nie będzie wyj...ali mnie na II zmianę może uda mi się dotrzeć później Co to ma być ... masz jutro być ... Komentarz Moderatora: albo będzie ban
diman Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 co do pomysłu z go-go to jestem na tak jutro na spocie mnie nie będzie wyj...ali mnie na II zmianę może uda mi się dotrzeć później Co to ma być ... masz jutro być ... Komentarz Moderatora: albo będzie ban :polew: ach te moderatory :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 o krolu teraz trójkąciki rozdaję hehehe wolne wziąłem bo inaczej niedał bym rady zawieść autta w pewne miejsce :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 :polew: ach te moderatory :gwizdanie: :wink4: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi