stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehe Kanar, Ty masz 2 wiadomości: pierwszą dostaje się chyba z automatu przy przywitaniu na newbie a drugą masz za co ?
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne popracuj jeszcze nad ilością postów a będzie awans średnio raz na tydzień no musiałbym w końcu zajrzeć na techniczny to może by sie coś nabiło no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne :kox za to w kablach jestes wysoko w hierarchii Stan.. to nie brzmi dobrze Drugą wiadomość mam za założenie tematu w technicznym.. ale nikt mi nie odpowiedział bo wszystkich zagiąłem
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehe Kanar, Ty masz 2 wiadomości: pierwszą dostaje się chyba z automatu przy przywitaniu na newbie a drugą masz za co ? raz się przywitał i raz pożegnał
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne popracuj jeszcze nad ilością postów a będzie awans średnio raz na tydzień no musiałbym w końcu zajrzeć na techniczny to może by sie coś nabiło no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne za to w kablach jestes wysoko w hierarchii Stan.. to nie brzmi dobrze ja to nie potrafię Rj 45 założyć [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:46_________________________________________________ hehe Kanar, Ty masz 2 wiadomości: pierwszą dostaje się chyba z automatu przy przywitaniu na newbie a drugą masz za co ? raz się przywitał i raz pożegnał [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:46_________________________________________________Spotyka się dwóch kupli...jeden wysiada z OPLA VECTRA a drugi z AUDI A4. Nagle pada pytanie: wiesz co oznaczają te cztery kółka z przodu na mojej furze? Odp kumpla-nie. A ten na to: każde kółko to gwarancja bezawaryjnej jazdy przez 100 000tys km czyli łącznie 400 000 tys, a teraz popatrz na swoja furę-ty masz jedno i to jeszcze przekreślone
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Drugą wiadomość mam za założenie tematu w technicznym.. ale nikt mi nie odpowiedział bo wszystkich zagiąłem a żegnać się jeszcze nie żegnałem
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kanar a jak tam zderzak i reszta rzeczy? Bo moja dama stoi w aso a pierdo...lą się z robotą jak stara Drzewiecka... U mnie w robocie to w tydzień Actrosa naprawiamy A tu mają do wymiany zderzak i dwie lampy Kur..wa, Audi się zachciało
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 generalnie to wygląda to tak: - błotnik leży za szafą - lampy zespolone leżą w szafie razem ze wtyczkami - brakuje silniczków regulacji - zderzak leży w piwnicy razem ze spryskiwaczami (niestety jest po dzwonie i lakiernik będzie musiał nad nim popracować nieco)- brakuje mi kratek od strony kierowcy - halogeny woże już w bagażniku - brakuje mi instalacji pod nie no i musze jeszcze kupić zbiornik pod 2 pompki a jako że na aledrogo nie ma to będzie mnie to troche kosztować słowem brakuje mi z jakiś koło 1000zł żeby to złożyć na tip top mam nadzieje że marzec-kwiecień już będzie zrobiony
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 generalnie to wygląda to tak: - błotnik leży za szafą - lampy zespolone leżą w szafie razem ze wtyczkami - brakuje silniczków regulacji - zderzak leży w piwnicy razem ze spryskiwaczami (niestety jest po dzwonie i lakiernik będzie musiał nad nim popracować nieco)- brakuje mi kratek od strony kierowcy - halogeny woże już w bagażniku - brakuje mi instalacji pod nie no i musze jeszcze kupić zbiornik pod 2 pompki a jako że na aledrogo nie ma to będzie mnie to troche kosztować słowem brakuje mi z jakiś koło 1000zł żeby to złożyć na tip top mam nadzieje że marzec-kwiecień już będzie zrobiony to grubo za 1000zł widziałem kompletne takie zderzaki na allegro + 150 zł za spryski + do tego ta instalacja elektr.
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril k**wa dopiero co go zrobilem ;(
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril ku***a dopiero co go zrobilem ;( ;(
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no ja swój z halogenami i 2 kratkami wyciągnąłem za 480zł. tyle że z 3-4 stówy wyjdzie mnie malowanie i wyprostowanie bo jest strzelony z jednej strony - niby nie mocno ale zaburza to moje feng-shui instalacje pod halogen pociągne raczej sam, spryskiwacze też podepne tylko malowanie zostanie. No i pora już szukać felg na lato Diman wyrazy współczucia jak wd.pisz sam to nie boli tak bardzo jak zrobi to ktoś kto sie nie przyzna
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a mi wczoraj ktos wjebal do przedniego zderzaka pod blokiem chyba wycofywal i zajebal straty: to porysowany i lekko wgnieciony zderzak uszkodzony gril ku***a dopiero co go zrobilem ;( ups. ;(
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no ja swój z halogenami i 2 kratkami wyciągnąłem za 480zł. tyle że z 3-4 stówy wyjdzie mnie malowanie i wyprostowanie bo jest strzelony z jednej strony - niby nie mocno ale zaburza to moje feng-shui instalacje pod halogen pociągne raczej sam, spryskiwacze też podepne tylko malowanie zostanie. No i pora już szukać felg na lato Diman wyrazy współczucia jak wd.pisz sam to nie boli tak bardzo jak zrobi to ktoś kto sie nie przyzna no zebys wiedzial jak jebnalem to nic a teraz to caly rozczesiony jestem zajebalbym kolesia
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZALICZEK NA ZLOT ZIMOWY - ZOSTAŁO KILKA DNI A jak ktoś za brak wpłaty z listy wyleci to potem może być problem się na nią dostać
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZALICZEK NA ZLOT ZIMOWY - ZOSTAŁO KILKA DNI A jak ktoś za brak wpłaty z listy wyleci to potem może być problem się na nią dostać ja wpłaciłem 2 dni temu ale pewnie chłopak jeszcze nie może się doliczyć, bo puściłem mu taki przelew, że stan konta zwiększył mu się o dwa zera
Nosfer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 mnie nie stać więc się nie wpisywałem nawet http://www.allegro.pl/item898871986_jedyne_takie_na_allegro.html co o tym myślicie?? środek oczywiście na czarno bo inaczej tego u siebie nie widzę
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 mnie nie stać więc się nie wpisywałem nawet http://www.allegro.pl/item898871986_jedyne_takie_na_allegro.html co o tym myślicie?? środek oczywiście na czarno bo inaczej tego u siebie nie widzę jak ja bede zmienial to tylko na ori audi inne raczej mi sie nie podobają
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 hmmm z audi to tylko mi sie R8 podobają a nie mam zamiaru podwajać wartości pojazdu felgami bo bym sie rozpłakał jakby mi je gwizdnęli
Rekomendowane odpowiedzi