stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Co tu taka cisza? jak tam po lądowaniu dreamlinera?
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 moze by jakie piwko otworzyc? pij w końcu poniedziałek
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jacek pyrsk A co mi tam, jutro wolne, planuję do Was wpaść Pewnie się cieszycie
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jacek pyrsk A co mi tam, jutro wolne, planuję do Was wpaść Pewnie się cieszycie super
Wandet15 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jacek pyrsk A co mi tam, jutro wolne, planuję do Was wpaść Pewnie się cieszycie super :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jacek pyrsk A co mi tam, jutro wolne, planuję do Was wpaść Pewnie się cieszycie super Kędzior Ty jakoś tak dziwnie się ucieszyłeś ....nowa kombinacja emotów .... Pucek będzie wiedział czy wpaść ,czy to olać ....ma jednoznaczny sygnał przecież ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- ja może też na kebaba podjadę :whistling:
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Eee to chyba nie wpadam, bo nikogo nie będzie
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Eee to chyba nie wpadam, bo nikogo nie będzie ty to przyjedz na 3stawy hehe
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Eee to chyba nie wpadam, bo nikogo nie będzie ty to przyjedz na 3stawy hehe
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic zbiera się gdzieś woda ? może uszczelka do d*py ?
hubtychy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Chyba polubię piłkę nożną w wykonaniu kobiet https://www.youtube.com/watch?v=HBbAQ13E6V4
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic kup se avanta PS. w benzynach tak wlasnie zamarza, gdybys mial ropniaczka to by bylo ok
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie ktoś ma jakiś pomysł marznie mi strasznie tylna klapa, z rana nie da się otworzyć. Smarowana już silikonem do uszczelek i nic nie przytrzasłeś czego w kufrze ostatnio kalpą ...może się odkształciła i woda leci do środka ....
Rekomendowane odpowiedzi