Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 kurna nie mam foty nawet żadnej zrobionej,a kończę po 18 więc też lipa będzie z oglądania
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 no jakoś tak nie robiłem ...jak go umyję to zrobię ....bo nie poznacie ,że moje ...taki uyebany jest
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 no i po basenie czyli kapiel zaliczona wieczorem niebedziesz musial :decayed: Nowa skrzynia zalozona :kox: wkoncu mam miejsce w bagazniku i fotele nawet masuja :grin:
pajda Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 no i po basenie czyli kapiel zaliczona wieczorem niebedziesz musial :decayed: Nowa skrzynia zalozona :kox: wkoncu mam miejsce w bagazniku i fotele nawet masuja :grin: no pewnie, oszczędność wody co to za skrzynia?? ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ---------- no to psyt
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 też musze wkońcu porobic to audio umnie ale zawsze jakies inne okazje sie trafią i kasa idzie w auto ale na cos innego ...
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 też musze wkońcu porobic to audio umnie ale zawsze jakies inne okazje sie trafią i kasa idzie w auto ale na cos innego ... jak by co to znam ogarnietego goscia ktory robi skrzynie naprawde za nieduze pieniadze sprawdzisz na spocie
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jakie te koszta ???? Może byc PW jak nie chcesz tu pisac lub gg
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Elo Adaś ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- To pyrsk ... Kasztelanek ...
addassko Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Elo Adaś ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- To pyrsk ... Kasztelanek ... no to ja tez zdrowie
A4 Mario Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Spoko ... ale coś nas tu mało dzisiaj ...
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 cena 140zl za skrzynie. napisalem ci na gg
Rekomendowane odpowiedzi