Miszka82 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 kto zna jakieś fajne miejscówki do upalania bo mi jak na złość wszystkie parkingi odśnieżają Salmopol
Bulczas Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 kto zna jakieś fajne miejscówki do upalania bo mi jak na złość wszystkie parkingi odśnieżają Salmopol Coś więcej o tym bo mi to nic nie mówi
Kędzior Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 kto zna jakieś fajne miejscówki do upalania bo mi jak na złość wszystkie parkingi odśnieżają parking przy cmentarzu na niwce/dandowce, przy wojska polskiego bodajrze, niema tam mega parkingu ale za to jest taka fajna "drozka" ktora mozna polatac bokiem
Bulczas Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ostatnio jak wleciałem bokiem na parking biedronki to pech chciał że stały miśki, trzech naraz do mnie wybiegło jakbym jakiś poszukiwanym był Koleś się nagadał a ja wyjeżdżając również bokiem
A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Przychodzi kobieta do spowiedzi i mówi: - Księże miałam 30 mężczyzn przez 7dni. ksiądz: - No to piekło... kobieta: -nie, swędziało
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień?
tomaszstn Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień?
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień
Rekomendowane odpowiedzi