akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień Ktoś musi. Więc? :polew:
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień jak kataryniarz na rynku w krakowie, jedno i to samo
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień jak kataryniarz na rynku w krakowie, jedno i to samo chyba ma jakiś problem ze swoimi emocjami
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień jak kataryniarz na rynku w krakowie, jedno i to samo chyba ma jakiś problem ze swoimi emocjami niech dzis zje 2 kebaby to sie zapcha i może zmieni płyte
tomaszstn Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 :polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:38 ---------- chyba coś dzisiaj opierniczę ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- też
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kto dziś będzie bo jakoś tu cicho jak na taki dzień? a ten swoje tydzień w tydzień jak kataryniarz na rynku w krakowie, jedno i to samo chyba ma jakiś problem ze swoimi emocjami niech dzis zje 2 kebaby to sie zapcha i może zmieni płyte Kto dziś będzie? A tak na serio to kto będzie? Na serio serio to mam wyebane!
oprych Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 moze i ja wkoncu zawitam bo od nastepnego tygodnia znowu nocki tylko zaznaczam ze na parkingu stac nie bede bo z małą przyjade
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja jestem w robo ale może uda mi się wyjść wcześniej to bym dotarł.
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mogę wziąć jak chcesz fajnie, musze bład airbag skasować
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mogę wziąć jak chcesz fajnie, musze bład airbag skasować Zmień se fotele a nie będziesz błędy kasował. Nie wiesz, że to jest następny krok. Jako stary forumowicz powiniieneś o tym wiedzieć.
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mogę wziąć jak chcesz fajnie, musze bład airbag skasować Zmień se fotele a nie będziesz błędy kasował. Nie wiesz, że to jest następny krok. Jako stary forumowicz powiniieneś o tym wiedzieć. czemu fotel? to nie błąd fotela marian tylko od kierownicy, nie wpiołem wtyczki czekam na te recaro co Ci zwine z przed nosa
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 A myślałem, że błąd fotela a co do recaro to bier i niech Ci służy.
Rekomendowane odpowiedzi