tomaszstn Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Siemka Mam jeszcze parę gratów z bepiątki może ktoś coś potrzebuje: 1.zaślepki deski rozdzielczej tam gdzie bezpieczniki 2kpl. 2.stabilizator wraz z łącznikami 3.podszybie prawa strona przedlift 4.podnóżek 5.końcówki wydechu, kwasówka polerowana 6.kratki nawiewu bez podświetlenia, czarne
pajda Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 siemankoTak jak Miszka pisze czujnik G2/G62 do wymiany jakies 10 kebabów w plecy jesteś czujnik mialem wymieniany latem. bede musial podpiac ta suke pod kompa:decayed: chyba Stasiek sprzedaje lipne tajle jezdzisz jak pipa to tak masz stanley co to chwila przerwy w piciu że na forum zawiatałeś? jak tam alpejczyk? ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- siemankoTak jak Miszka pisze czujnik G2/G62 do wymiany jakies 10 kebabów w plecy jesteś czujnik mialem wymieniany latem. bede musial podpiac ta suke pod kompa:decayed: chyba Stasiek sprzedaje lipne tajle Też mam ten problem ale obstawiam w 100% czujnik będę wymieniał płyn , termostat to zabiorę się za ten czujnik ja obstawiam termostat, ja kiedyś miałem właśnie taki przypadek, że gościu źle go założył , kupiłem drugi co się potem okazało jakiś plastik się zakleszczył i nie pracował tak jak powinien
hubtychy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 No to ostatnia szychta w roku zaliczona Jeszcze tylko jutro impreza firmowa :drunk::drunk: i można zrywać się do PL A z racji że dziś miły wieczór no to pssssyt
Polko_V Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 no hubtychy ja dziś (zara idę) i jutro i dopiero 7.01 do robo:decayed:
Kędzior Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ja jutro do roboty ---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- a z checia bym co zalyczyl
akjam Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ciężki weekend się szykuje Żebyś gdzieś znowu nie zaginął w akcji.
Rekomendowane odpowiedzi