Miszka82 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ciężki weekend się szykuje Żebyś gdzieś znowu nie zaginął w akcji. mam takie smaki, że wszystko możliwe
akjam Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jeszcze nie rozebrane bo dalej kanał zajęty a ja mam auto od brata więc się tak nie spieszy choć chciałbym żeby to było już z głowy. Obejrzeliśmy tylko z góry jak to wygląda i cosik ze sprzęgłem (coś się tam rozpadło). Aż iskra leci jak mocno na obroty wejdzie, głośno słychać jakby jakiś łąncuch się obijał w środku i sporo opiłków wokół... Pytanie czy tylko sprężyna czy wszystko będzie do wymiany. Jutro już może uda się to rozebrać. Już patrzę na ceny sprzęgła jakby co. Sachs bydzie OK?
Kędzior Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ciężki weekend się szykuje Żebyś gdzieś znowu nie zaginął w akcji. mam takie smaki, że wszystko możliwe zazdroszcze
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Aż strach. jak tam recaro ? zamówione
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Siamano ale dojebałech a dziś znów to samo
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Siamano ale dojebałech a dziś znów to samo Ja dziś chyba też zamoczę ryja...
Rekomendowane odpowiedzi