RalphA4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Oj też bym pojechałna nartki są wogole gdzieś warunki ? heh
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ludzie są pojebane normalnie to co się teraz dzieje w sklepach to masakra ale jak zwykle zastosowałęm wyjebkę i nie stałem w kolejce
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 zakupy do ostatniej chwili..... ja jeszcze pójdę do żabki kupić piwko na jutro
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Bo kryzys to ludzie całymi dniami w sklepach, CH i jeszcze narzekają.
Kuna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ludzie są pojebane normalnie to co się teraz dzieje w sklepach to masakra ale jak zwykle zastosowałęm wyjebkę i nie stałem w kolejce To już wiem czemu jeździsz golfem wybacz żarcik
Kędzior Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 zakupy do ostatniej chwili..... ja jeszcze pójdę do żabki kupić piwko na jutro zapomniales kupic w tesco? i co sprawdzales czy ci brzeczy? tylko bez sciemy
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ludzie są pojebane normalnie to co się teraz dzieje w sklepach to masakra ale jak zwykle zastosowałęm wyjebkę i nie stałem w kolejce To już wiem czemu jeździsz golfem wybacz żarcik szczerze ? chyba nie ma czego wybaczać bo chyba ten żart tylko Ty zrozumiałeś
Kuna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ludzie są pojebane normalnie to co się teraz dzieje w sklepach to masakra ale jak zwykle zastosowałęm wyjebkę i nie stałem w kolejce To już wiem czemu jeździsz golfem wybacz żarcik szczerze ? chyba nie ma czego wybaczać bo chyba ten żart tylko Ty zrozumiałeś No fakt nie wyszło Szczęśliwego Nowego Roku - spadam w góry na sylwka:decayed:
Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 aj Kuna Kuna tyś jest typowa Kuna jednak
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dosiego Panowie Żeby w tym nowym było więcej rezania niż w starym ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- pajda żebyś północy nie przespał
danielom Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ludzie są pojebane normalnie to co się teraz dzieje w sklepach to masakra ale jak zwykle zastosowałęm wyjebkę i nie stałem w kolejce To już wiem czemu jeździsz golfem wybacz żarcik szczerze ? chyba nie ma czego wybaczać bo chyba ten żart tylko Ty zrozumiałeś No fakt nie wyszło Szczęśliwego Nowego Roku - spadam w góry na sylwka:decayed: lepszy wlasny Golf niz cudze A4 :grin:
pajda Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dosiego Panowie Żeby w tym nowym było więcej rezania niż w starym ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- pajda żebyś północy nie przespał nie bój się , postaram się nie zaspać
krzysieksc83 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 szczęśliwego nowego i do jutra:decayed: ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- weźmie ktoś waga na jutro?
Rekomendowane odpowiedzi