krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja widział od eSy 17' ori za 750 zł proste ale nie mam aktualnie funduszy ;( ;( ;( ;( to trzeba było kupić i za 1200 puścić dalej :wallbash: jak bym miał fundusze to by je dla siebie zostawił
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 co tak nagle się pusto zrobiło? sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee hehe w Bukownie Basia Pucka do pionu ustawi
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee Kobietą się zasłaniasz? mięczak :gwizdanie:
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a do tego Basia chce jechać już w czwartek :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:34_________________________________________________ ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee Kobietą się zasłaniasz? mięczak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 tak mięczak ale za to z Basi twardziel heheheh a raczej twardzielka
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 tak mięczak ale za to z Basi twardziel heheheh a raczej twardzielka co Ty, wrażliwa Kobieta
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee hehe w Bukownie Basia Pucka do pionu ustawi w Bukowinie to będę miał taką ochronę że nic mi nie grozi jak Poziek dosiądzie się do Basi to Stanley...masz małe szanse że będziesz jej mężem
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hehehe niewydaje mi się Pucek hehe
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to nic, ja spadam powoli, bo zbieram się na spot do Jastrzębia właśnie dzwoniłem do Kamila, 2.8 już grzeje to narazie
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to nic, ja spadam powoli, bo zbieram się na spot do Jastrzębia właśnie dzwoniłem do Kamila, 2.8 już grzeje to narazie pamiętaj co mi napisałeś :gwizdanie: hehehe
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja pracuje ;( przeje....bane, roboty tyle, że dziś chodźby c.h.u.j. na c.h.u.j.u. stawał musze się napić piwa w domu szef tak mi nadupił w zleceniach, że się nie odrobie do konca przyszłego tygodnia no to niemasz za fajnie Stanley naślij Basię na Pucka to się uspokoi bo za bardzo mi dogaduje hehee hehe w Bukownie Basia Pucka do pionu ustawi w Bukowinie to będę miał taką ochronę że nic mi nie grozi jak Poziek dosiądzie się do Basi to Stanley...masz małe szanse że będziesz jej mężem gorzej jak Poziek, czy ktokolwieki inny trafi na Basi dobry dzień a o swoją kobietę nie mam się co martwić, poradzi sobie
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie było mnie trochę robiłem format dysku i instalowałem win7 Krolu dzięki wszystko śmiga ładnie jak narazie
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 kurde ja się jakoś niemogę zabrać za tego win7 hehehe
keżor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Rafał , ile Ty już masz tych zawiasów w domu ? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:57_________________________________________________też bym se 7ke dupnął , bo mi sie komp marnuje z tą Vistą :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Rafał , ile Ty już masz tych zawiasów w domu ? [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 17:57_________________________________________________też bym se 7ke dupnął , bo mi sie komp marnuje z tą Vistą :gwizdanie: Jeden na aucie i gwint :gwizdanie: Vista jest do bani
Rekomendowane odpowiedzi