Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 :hi:ja będę NIECH KTOŚ WEŹMIE KOMPA I KABEL
Adrenalina Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać odkąd przyjeżdża z tą 18-to letnią laską myślałem, że nie jesteście już razem
Adrenalina Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać odkąd przyjeżdża z tą 18-to letnią laską myślałem, że nie jesteście już razem Miszka Ty grzybie, normalnie nie mam riposty
pajda Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać odkąd przyjeżdża z tą 18-to letnią laską myślałem, że nie jesteście już razem 18? ja myślałem że ma 19 no cóż ciulłem się o rok
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać odkąd przyjeżdża z tą 18-to letnią laską myślałem, że nie jesteście już razem 18? ja myślałem że ma 19 no cóż ciulłem się o rok nie Pajda, masz rację rocznikowo ma już 19
pajda Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kto dziś będzie? zaś ty, jo beda w ten kebabowy dzień
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 :hi:ja będę NIECH KTOŚ WEŹMIE KOMPA I KABEL Miszka wezmę, niech stracę
pajda Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 :hi:ja będę NIECH KTOŚ WEŹMIE KOMPA I KABEL Miszka wezmę, niech stracę he he miszka po kupnie będzie sprawdzał czy ma jakieś błędy czy już będziesz coś rezał przez kompa dziś, co miszka? czy ja moge się też ppodpiać ?
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mnie oczywiście nie będzie... Stasiu już mnie nie chce zabierać odkąd przyjeżdża z tą 18-to letnią laską myślałem, że nie jesteście już razem Miszka Ty grzybie, normalnie nie mam riposty :buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha::buahaha:
viktor098 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 :hi:ja będę NIECH KTOŚ WEŹMIE KOMPA I KABEL Miszka wezmę, niech stracę he he miszka po kupnie będzie sprawdzał czy ma jakieś błędy czy już będziesz coś rezał przez kompa dziś, co miszka? czy ja moge się też ppodpiać ? a i tez bym sie podpiol
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 ale kasiory dzisiaj wpłynie :polew::polew::polew::polew:
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Też się chcialem wpiąć ale już se jakoś ogarne.
Maxito Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 akjam odpowiedź na Twoje pytanie mam nadzieję że mi się uda wpaść
Rekomendowane odpowiedzi