SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 tak zauważyłem że był jakiś "nieobecny" ehhehe coś się kroi
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 yhyyyy może Basia go za bardzo męczy hehehe
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 yhyyyy może Basia go za bardzo męczy hehehe a może zastanawia się kto z Katowickich będzie najlepszych chrzestnym
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 yhyyyy może Basia go za bardzo męczy hehehe a może zastanawia się kto z Katowickich będzie najlepszych chrzestnym no tutaj nie powinien mieć wątpliwości (oczywiście że ja) może prezentami bym nie obdarowywał ale za to na każdej imprezie bym gościł do końca muhehehehe
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 yhyyyy może Basia go za bardzo męczy hehehe a może zastanawia się kto z Katowickich będzie najlepszych chrzestnym no tutaj nie powinien mieć wątpliwości (oczywiście że ja) może prezentami bym nie obdarowywał ale za to na każdej imprezie bym gościł do końca muhehehehe :polew: wpadaj do czekolady uderzamy tam zaraz
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 yhyyyy może Basia go za bardzo męczy hehehe a może zastanawia się kto z Katowickich będzie najlepszych chrzestnym no tutaj nie powinien mieć wątpliwości (oczywiście że ja) może prezentami bym nie obdarowywał ale za to na każdej imprezie bym gościł do końca muhehehehe :polew: wpadaj do czekolady uderzamy tam zaraz no coś ty cały kręgosłup mnie boli jak niewiem ale dzięki za pamięć
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z rana spam nadrobiony, ogólnie to za***ista pogoda panuje na dworze Pozdrawiam wszystkie ośki :> zmykam spać
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Siema z rana wstawać ku..a Pogoda pierwsza klasa nie wiem co Ty chcesz od ośki Pucek ja tam nie narzekam Spadam spać może później powalczę nad zawiasem bo jednak gwint zostaje :gwizdanie: Miałeś rację Keżor niby jest bardziej komfortowo ale zero frajdy z jazdy, a jak emeryt nie mam zamiaru jeździć
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja kończę powoli zmianę wpracy i zaraz spadam w kimono!
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No coś Miron narozrabiał... :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 08:50_________________________________________________KOLEDZY - wiecie, że czas zaliczek na zimowy sie kończy :gwizdanie: :gwizdanie: mam nadzieje, ze nikt z naszej ekipy z listy nie wyleci :gwizdanie: bo raczej na listę już nie wróci
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 koledzy nie martwcie się tak o mnie Basia mnie nie męczy, a ojca chrzestnego narazie nie szukam jak jutro nie odbiore auta, to chyba tam bombe podloze a w soboty audi nie pracuje
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 siemanko Krolu jak chcesz te moja lampy to bede ja miec moge Ci je dać, moze da sie je naprawic
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 siemanko Krolu jak chcesz te moja lampy to bede ja miec moge Ci je dać, moze da sie je naprawic hehhe po tych rzeczach które z nimi robiłeś to chybą są teraz puzzle świruję- przywieź zobaczy się
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 wyłamane są mocowania i troche porysowane poza tym ok
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak tam Krolu w czekoladzie wczoraj było ? ej w ogóle chciałeś żebym Ci kase oddał za ten dysk co go nie bierzesz a tyś mi go nie oddał i masz moje torxy , a były mi wczoraj potrzebne auto śmiga aż miło i dziś może założe kolektor z AWX'a bo mam problem z odkręceniem jednej śruby wyłamane są mocowania i troche porysowane poza tym ok mocowania jak masz to da sie przyspawać , a jak nie są mocno porysowane to da sie wypolerować podobno klosz
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak tam Krolu w czekoladzie wczoraj było ? ej w ogóle chciałeś żebym Ci kase oddał za ten dysk co go nie bierzesz a tyś mi go nie oddał i masz moje torxy , a były mi wczoraj potrzebne auto śmiga aż miło i dziś może założe kolektor z AWX'a bo mam problem z odkręceniem jednej śruby wyłamane są mocowania i troche porysowane poza tym ok mocowania jak masz to da sie przyspawać , a jak nie są mocno porysowane to da sie wypolerować podobno klosz to dysk został ... w aucie przez zamieszanie przy browarach... :wallbash: torxy mam fakt .... mogłeś dzwonić - byłem na Piotrowicach a mam je w aucie... za 2 minuty by były u Ciebie.. W czekoladzie było wporzo bylem na Knurowie wczoraj w nocy nawet Panowie: PRZYPOMINAM O ZALICZKACH NA OGÓLNOPOLSKI !!! DZIŚ OSTATNI DZWONEK I RADZĘ WYSŁAĆ PW ŻE DOPIERO DZIŚ KASA POSZŁA NA WSZELKI WYPADEK...
Rekomendowane odpowiedzi