Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewne to jest to że to auto zalatuje wioską na kilometr , ja na początku myślałem, że ten mrogal to małolat i se auto reza a synek ma 30 lat

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

co do klubowych aut, sytuacja tego typu, wchodzę na FB a tam auto Fantowskiego z KRK czy jakoś tak i w opisie że auto z klubu a4, myślę sobie i c**j z tego ale postanowiłem grzecznie zapytać: i co k**wa z tego, że klubowe....matko bosko naraz chyba z 10 B5B zaczęło mnie dojeżdżać że to świadczy o tym, że auto zadbane, pielęgnowane, od miłośnika, spuszczane na maskę trzy razy dziennie i że to właśnie oznacza, że auto z klubu. Głupota ludzka nie zna granic

No wiesz, u mnie w temacie doczytasz co było robione, jakie części wkładałem i jak kupisz to bynajmniej wiesz co masz. A jak Ci podam link do motostat to się dowiesz ile co kosztowało :wink:

Hammer nie mówię o Tobie i Twoim aucie ale o takim ogólnym przeświadczeniu, że jak klubowe to musi być igła... czyli patrząc na to w ten sposób moje b6 jako, że już jest w klubie to cena wzrosła o 10k, założę wątek coś pościemniam i do żyda , ci ludzie gdzieś te auta musieli kupić i nie każdy kupił z salonu czy od 1wł z De a każdy w swoich opisach tak właśnie ma - nikt nie kupił od handlarza :facepalm:

Wiem o co chodzi i też mnie to bawi, ale jak mają czas to niech sprzedają :whistling: Jak się znajdzie jeleń, to ich szczęście a jak nie to się będą dalej bujać tym co mają...

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pakuje w auto - tyle - aby mi nie stanęło na drodze, wszystko działało w 100% itp najważniejszy dobry stan techniczy :wink:

Na częściach i robociźnie nie oszczędzam, bo wiecie gdzie pracuję :decayed:

Nie picuje co chwile samochodu... z resztą znacie mnie :naughty:

Połowę miesiąca garażowane jest w ASO, ale to wszytsko nie oznacza że zawołałbym za moją B5 20k :grin:

Opublikowano
Ja pakuje w auto - tyle - aby mi nie stanęło na drodze, wszystko działało w 100% itp najważniejszy dobry stan techniczy :wink:

Na częściach i robociźnie nie oszczędzam, bo wiecie gdzie pracuję :decayed:

Nie picuje co chwile samochodu... z resztą znacie mnie :naughty:

Połowę miesiąca garażowane jest w ASO, ale to wszytsko nie oznacza że zawołałbym za moją B5 20k :grin:

no właśnie za 20k to niech na allegro szukają ulepa :grin:

Opublikowano
Patrox tez pewne auto sprzedaje :whistling:

Mowa o tym rodzynku za 51 tyś zł ? Wiem wiem, rodzyn w uj :naughty:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew: No patroxowy szczególnie ... ale ma umnie plusa bo się udziela na Leonclubie :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano

dokladnie o nim, ale wszyscy sie napalaja bo Patrox wystawic wiec perelka :facepalm: noi tak jest z wiekszoscia

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

Za to mam na dobre 20 tyś zł faktury :facepalm:

to ladnie ci sie ten ulep pier**li :decayed::wink:
Opublikowano

No co, inni wolą S4 za 36900 :decayed:AUDI S4 A4 3.0 TDI QUATTRO BOSE PILNE!!!!! (2925002287) - motoAllegro

Opublikowano

dokladnie o nim, ale wszyscy sie napalaja bo Patrox wystawic wiec perelka :facepalm: noi tak jest z wiekszoscia

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

ja ale Pucek też zbiera faktury za LPG :grin:

Opublikowano

To się tak wydaje, ale ja liczę WSZYSTKO, więc każdy olej, pasek, wahacz i mody, ogólnie wszystko, w sumie, 20kafli to było w zeszłym roku, a teraz doszła nowa przekładnia za 1500 zł, rozrząd z olejami, paskami, płynami i znowu fakturka na 1200 zł :grin:

Ale pier**le, autem będzie jeździła Ania bo nie ma sensu sprzedawać bo za ile? za 13 000 zł ? :grin:

Opublikowano

same qr** rodzynki, a po zweryfikowaniu przebiegu w ASO kopara na sam dół. Sam prawie nadziałem się na takiego "rodzynka" tutaj i mi się odechciało klubowych :) Nie będe pisał kto, co jak i kiedy, ale warto przemyśleć sprawę pięć razy zanim wybecalujemy oszczędności życia

Opublikowano

To się tak wydaje, ale ja liczę WSZYSTKO, więc każdy olej, pasek, wahacz i mody, ogólnie wszystko, w sumie, 20kafli to było w zeszłym roku, a teraz doszła nowa przekładnia za 1500 zł, rozrząd z olejami, paskami, płynami i znowu fakturka na 1200 zł :grin:

Ale pier**le, autem będzie jeździła Ania bo nie ma sensu sprzedawać bo za ile? za 13 000 zł ? :grin:

i kto tu jest k**wa LACIEM :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: niepije z toba jutro wodki

:decayed:

Opublikowano

Napalają ale kasy nima... Są dwie opcje, trzeba się liczyć z tym że się nie odzyska tego co się w auto wpakowało albo wsadzić stare graty i sprzedać jako serie.

Opublikowano

i kto tu jest k**wa LACIEM :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: niepije z toba jutro wodki

To wykładaj kasę na stół i bierz parcha :decayed:'

aaa i wczoraj mi przyszły 2 nowe oponki, 19'' 225/35 w promocji 1410 zł :grin:

Opublikowano

no to pssyt :decayed:

Opublikowano

Pssyyyttt Harnaś ... zdropwie napinatorów kozaków i gerojów :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Ja dzisiaj wale łyche z Biedry :decayed:

Opublikowano

jak lubisz JD albo Jim Bim to w Lidlu jest Western Gold za niecałe 40 zeta 0,7 zbliżone smakiem :wink:

Opublikowano

jak lubisz JD albo Jim Bim to w Lidlu jest Western Gold za niecałe 40 zeta 0,7 zbliżone smakiem :wink:

No to trza sie wybrac do Lidla .. :naughty:

Opublikowano

nawet taniej bo 36,99. ;) Kupiłem dzisiaj akurat

Opublikowano

nawet taniej bo 36,99. ;) Kupiłem dzisiaj akurat

kiedyś dostałem ją w prezencie i sobie pomyślałem nooooooooooosz k**wa mógł ktoś chociaż jasia kupić a nie taki syf....tak było do momentu jak nie odkręciłem zakrętki :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.