krzysieksc83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 dokładnie sama góra chcesz miszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 miszka ty lewarek i popiolki też masz w drewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 miszka chce serie a wseri nie ma nic za wszystko trza becalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 View image: DSC 6317 fajnie zabudowane CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBi_Rs Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 View image: DSC 6317 fajnie zabudowane CB Fajnie... ale napewno nie w PD-ku , bo taki zestaw tam nie zdaje egzaminu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 View image: DSC 6317 fajnie zabudowane CB Super dorezane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 View image: DSC 6317 fajnie zabudowane CB Idealnie po ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 już dawno to widziałem i zastanawiam się nad tym rozwiązaniem tylko że jest troche roboty z samym cb bo na zdjęciu jest najprawdopodobniej sam panel a cb gdzieś indziej schowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 ja widziałem jeszcze cb zabudowane w popieliczkę pod konsolą centralną Psyt browarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc83 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 też widziałem a gruszka wychodziła z dokładki telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 cb w schowku,mocowanie gruszki wyciągnięte w uchwyt z telefonu a głośnik w lampce na podsufitce ktoś na forum tak ma ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- ale na to trzeba mieć czas i chęci pssyt pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ano... to co tam teraz w planach ?? co przyznaj się ! Cos tam się jeszcze znajdzie. View image: DSC 6317 fajnie zabudowane CBFajnie ale lepsze rozwiązanie to zabudowa CB w popielniczce przedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no to psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 jak wszyscy to wszyscy psyyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 pijoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 pijoki na który wtorek zabrać Ci te fanty? teraz czy za tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 miszka na jakie chcesz listwy zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Temat poświęcony zabudowie CB w popielniczce jakby kto szukał, to o czym mówiłem wcześniej... http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b7-cb-popielniczce-foto-81391/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RalphA4 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 psyt bajer fajny, ja wczoraj jak wracem to sie wkurzałem na kable bo cb pod podlokietnikiem plus zlodziejka ladowara do kom i kurrr lewarka szukaj rozwiaznko fajne. A co do listew to jak ktoś chętny to oddam swoje 7N6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi