pajda Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 wrzuciłem w wątek mojej padliny ale nie ma się czym chwalić ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- w całości dojechali:grin: a jak żę by inaczej, bez problemów, Dorcia dała rade
Kuna Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Opel Astra II G JA UWIELBIAM JĄ!!!!!!!!!!!!!!! (2989242850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Opel Astra II G JA UWIELBIAM JĄ!!!!!!!!!!!!!!! (2989242850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zamierzasz w każdym wątku to wkleić... no tak +1:polew: ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- idę oglądać film...
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Kędziorku a Ty masz coś pokopane w autku ?? no cos tam dlubniete jest ---------- Post dopisany at 10:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ----------
Kuna Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Grzesiu przecież tutaj posty się nie zliczają
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Grzesiu przecież tutaj posty się nie zliczają Ty jakbyś miał czas to w każdym wątku na a4 byś to wkleił ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Kędziorku co sie brechtasz ? "zanim odejdą wody" wczoraj ten film leciał na tvn-ie chyba...no nie powiem uśmiałem się
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Grzesiu przecież tutaj posty się nie zliczają Ty jakbyś miał czas to w każdym wątku na a4 byś to wkleił ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Kędziorku co sie brechtasz ? "zanim odejdą wody" wczoraj ten film leciał na tvn-ie chyba...no nie powiem uśmiałem się nom bylo kilka dobrych akcji hehehe to mnie rozjebalo na maksa hehehe
Kędzior Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 szczególnie ten pies:polew: :polew::polew:
talib1990 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 No to pewnie jesteś zadowolony. Hamowałeś ją już kiedyś? nie hamowałem ... ale tak czułem, że jedzie na ok 130-140 i 300 nm hamowanie oczywiście było robione z normą nie wiem czemu nie zaznaczył tego na wykresie. ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- talib1990 skad masz kreski pdf? Podesłali Ci chłopaki ? zeskanowałem wykres :decayed: ale przecież kiedyś Olaf gadał, że auto jest po programie na jakieś 140PS chciałem zweryfikować ile zostało:decayed: i jak sie okazuje wszystko ok ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- No to pewnie jesteś zadowolony. Hamowałeś ją już kiedyś? nie hamowałem ... ale tak czułem, że jedzie na ok 130-140 i 300 nm hamowanie oczywiście było robione z normą nie wiem czemu nie zaznaczył tego na wykresie. Masz to. Qrcze...Talib..musiałbym się z Tobą na kreskę ustawić, bo nie mam czasu na hamownie podjechać, a coś czuję że coś więcej mam tam pod maską... ustaw się z Krolem, on ma taki soft że objeżdża 1.8 T :whistling::whistling: sam mi tak pisał
dawid_sc Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 witam:) Panowie chce moze ktos kupic cb radio firmy intek:) ???
pajda Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 kurcze dziś mi się na fisie oświeciła kontrolka z oleju hmm dolałem olej na bagnecie jest ok a kontrolka dalej świeci jak długo jeżdzę tym autem to nigdy nie dolewałem oleju między wymianami
stanley Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 kurcze dziś mi się na fisie oświeciła kontrolka z oleju hmm dolałem olej na bagnecie jest ok a kontrolka dalej świeci jak długo jeżdzę tym autem to nigdy nie dolewałem oleju między wymianami kapa silnika
danielom Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 kurcze dziś mi się na fisie oświeciła kontrolka z oleju hmm dolałem olej na bagnecie jest ok a kontrolka dalej świeci jak długo jeżdzę tym autem to nigdy nie dolewałem oleju między wymianami Cisnienie?
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 kurcze dziś mi się na fisie oświeciła kontrolka z oleju hmm dolałem olej na bagnecie jest ok a kontrolka dalej świeci jak długo jeżdzę tym autem to nigdy nie dolewałem oleju między wymianami Cisnienie? No to by była kapa Raczej z tym nie jeździj.
Rekomendowane odpowiedzi