Polko_V Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 dziękuję Panu co wyciągnął mnie z domu i wiózł moje kościste dupsko (wrażenia bezcenne:kox:) i Panom co byli na spocie:decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Spoko lus.........żeby było mokro to byśmy obaj mieli wrażenia bezcenne i recaro umazane
akjam Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ---------- Lamborghini owinęło się o latarnię. Zdjęcia i film - Wiadomości (bezpieczeństwo) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ---------- Lamborghini owinęło się o latarnię. Zdjęcia i film - Wiadomości (bezpieczeństwo) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl Fajne to mioł
Maxito Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 e tam w polsce wyklepią i jeszcze ktoś się będzie cieszył - odnośnie linka akjam - cytat mi się nie wkleił
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Spoko lus.........żeby było mokro to byśmy obaj mieli wrażenia bezcenne i recaro umazane no w to nie wątpię---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ----------
akjam Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 e tam w polsce wyklepią i jeszcze ktoś się będzie cieszył - odnośnie linka akjam - cytat mi się nie wkleił Jaki cytat?
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 tak samo czy troszku lepiej...chociaż po kilku dni w toyocie... ...audi na pewno zaperdala...:kox:
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 tak samo czy troszku lepiej...chociaż po kilku dni w toyocie......audi na pewno zaperdala...:kox: w Toyocie więcej miejsca Zrobiłem narazie z 20km więc ciężko powiedzieć czy jest lepiej jak było....
Polko_V Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 tak samo czy troszku lepiej...chociaż po kilku dni w toyocie......audi na pewno zaperdala...:kox: w Toyocie więcej miejsca Zrobiłem narazie z 20km więc ciężko powiedzieć czy jest lepiej jak było.... na pewno jest więcej...zresztą w audi 80 b4 też jest o wiele więcej niż w a4:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi