stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Co tu sie dzieje ???? na jakie słowo Miszki dostajesz teraz powiadomienie sms ?
Mario22 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Co tu sie dzieje ???? na jakie słowo Miszki dostajesz teraz powiadomienie sms ? Biore go na zapach ... hmmm ...
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/recaro-dwu-kolorowe-267257/ Pajda, prawie idealne do twojego.... idealne byłyby w pełnej grzanej/wentylowanej skórze
Mario22 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 zdrowie Cfaniak ... ja ciężko pracuje w robo ...
stanley Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 zdrowie ostro ja dopijam i spadam w kimono
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 To kiedy i gdzie? może być w piątek w godz 17-20 u mnie odpadam.....mam nocki na 2 eehhhhhh do bani z tą robotą czy ktoś leci jutro na żory?? bo ja jestem chętny wpadnijcie testowałem ostatnio zieberka w kapuście :slina: nawet Grześ powiedział ,że bez sensu brać szaszłyka ,czy kiełbasę pieniądze te same ,a smaczek zupelnie inny mam zayebiste miejsce na fotę, ale chyba z helikoptera by mnie musieli zrzucić do nas 3 razy w tygodniu przylatują z Sosnowca i Częstochowy....może zagadam z pilotami by Cię zgarnęli w drodze powrotnej :decayed: Maja tam cos fajnego w zorach? przyjedź zobaczysz inni nie żałują...bynajmniej się nie żalą ................nie żalą
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Tutaj sie nic nie dzieje..... ! w Twoim mózgu się nic nie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi