stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja wczoraj wypiłem 3 zimne piwka i katar mi przeszedł
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 siemanko ludziki Masakra! Stopa o 90 stopni wykręcona... powinien to rozchodzic :decayed::decayed:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 siemanko ludziki Masakra! Stopa o 90 stopni wykręcona... powinien to rozchodzic :decayed::decayed: Kędziorowaty żyje!?
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 po ciężkim tygodniu można ps bateria mi padła w Audi właśnie wziąłem ją na prostownik zobaczymy czy już kaput czy moja znów na światłach zostawiła
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to zdrowie pod ten ciężki tydzień musisz żonie kazać więcej autem jeździć i będzie po problemie:naughty: ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- a instrukcje obsługi jej dałeś
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to zdrowie pod ten ciężki tydzieńmusisz żonie kazać więcej autem jeździć i będzie po problemie:naughty: ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- a instrukcje obsługi jej dałeś myślę, że to wina zjebane brzęczka bo gdyby brzęczało to by nie zapominała, btw gdize ten brzęczek się znajduje ? jak wygląda ?
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to zdrowie pod ten ciężki tydzieńmusisz żonie kazać więcej autem jeździć i będzie po problemie:naughty: ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- a instrukcje obsługi jej dałeś myślę, że to wina zjebane brzęczka bo gdyby brzęczało to by nie zapominała, btw gdize ten brzęczek się znajduje ? jak wygląda ? nie mam pojęcia, ale uderz do Turzola może coś poradzi
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jaki brzęczek ?? w liczniku ,czy w zderzaku za lewym ickiem
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jaki brzęczek ??w liczniku ,czy w zderzaku za lewym ickiem ten od włączonych świateł
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to w liczniku jest jakaś taka rzecz ....masz zdupany aku...ja zostawiłem auto na cały dzień (15h) na lewym postoju i palił od szlaga ...nawet nie mruczał obrażony ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- a było dobrze na minusie we wtorek
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jeszcze zależy ile jeździ i jak często?? ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- zdrówko
Rekomendowane odpowiedzi