stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie napiszę że psyt ale next drink stock with cola może być
tomaszstn Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 kuźwa już szósty ale goście poszli więc tylko jeszcze jeden zanim spam nadrobię
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a ja jak młody Bóg....pierwszy poniedziałek od niepamiętnych czasów :decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a ja jak młody Bóg....pierwszy poniedziałek od niepamiętnych czasów :decayed::decayed: normalnie...jakiś Ty ucieszony na myśl, że poniedziałek:grin:
tomaszstn Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jutro zawitam do Was w doborowym towarzystwie
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 YO jutro powinienem być curvaaa...gdzieś musiało pierdolnąć...Miszka Panowie będzie !!:kox:
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 YO jutro powinienem być curvaaa...gdzieś musiało pierdolnąć...Miszka Panowie będzie !!:kox: zawsze jestem jak mogę ostatnio tylko 2 razy odpuściłem
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 YO jutro powinienem być curvaaa...gdzieś musiało pierdolnąć...Miszka Panowie będzie !!:kox: zawsze jestem jak mogę ostatnio tylko 2 razy odpuściłem to ostatnie dwa razy to ja byłem akurat jak Ty dopuściłeś
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 curva...bo jeszcze uznam, że to było specjalnie:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi