miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pogoda z d*** typowo na mecz nie siej propagandy jest ustalone na 18 pod Go Sportem zbiórka, ściepa na grylla i później wio na dolinę
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni
pajda Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni ciekawe kiedy zacznie lać....
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni w razie braku deszczu siedzicie dłużej czy o 20.00 spadacie na mecz ?
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 swoją drogą macie te ERENESY DVD BT HWDP itp to nie można puścić przez to meczu na grillu ja siedzę do bólu - Miron przyjedz dla mnie
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja przyjadę tylko czy trafie na tą dolinę...
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja przyjadę tylko czy trafie na tą dolinę... trafisz to jest 1km od go sportu
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja przyjadę tylko czy trafie na tą dolinę... trafisz to jest 1km od go sportu A jest tam zasięg? Bo będę dzwonić
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni w razie braku deszczu siedzicie dłużej czy o 20.00 spadacie na mecz ? zorganizujemy lokal zastępczy
pajda Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni w razie braku deszczu siedzicie dłużej czy o 20.00 spadacie na mecz ? zorganizujemy lokal zastępczy napisz od razu że zapraszasz nas na chate, a tak to sie czaisz i czasisz flakon by pęk i meczyk by sie obejrzało w doborowym towarzystwie ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- a tego flakona to już wezme ze sobą
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni w razie braku deszczu siedzicie dłużej czy o 20.00 spadacie na mecz ? zorganizujemy lokal zastępczy napisz od razu że zapraszasz nas na chate, a tak to sie czaisz i czasisz flakon by pęk i meczyk by sie obejrzało w doborowym towarzystwie ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- a tego flakona to już wezme ze sobą moja rezydencja jest ciut za mała
pajda Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 coś się u Was w końcu dzieje czy nie dzisiaj ? bo mam trochę roboty ale jak by miało być dużo osób z grilem i siedzenie do późna to postaram się wpaść grill będzie póki deszcz nas nie rozgoni w razie braku deszczu siedzicie dłużej czy o 20.00 spadacie na mecz ? zorganizujemy lokal zastępczy napisz od razu że zapraszasz nas na chate, a tak to sie czaisz i czasisz flakon by pęk i meczyk by sie obejrzało w doborowym towarzystwie ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- a tego flakona to już wezme ze sobą moja rezydencja jest ciut za mała damy rady, poczujemy się jak na westfalenstadion na młynie tam wszyscy stoją
pajda Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 to co trzeba kupić w realu? grila + resztę kiełbaskę + resztę ????
Rekomendowane odpowiedzi