miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 hejka koledzy - pytanko mam - czy Wolf i Wolfowa mają świadomosć, że dziś będą wykreśleni z listy dzwoniłem do niego i powiedział , że nie dadzą rady pojechać :gwizdanie: ok
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja już wróciłem z roboty Miszka przecież jak tylko przyszedłem to od razu mówiłem ze bierzemy wódke :gwizdanie: Stanley jak tam dzwoni ktoś do mnie czynic a nic? hehehe Kanar weź no co jeszcze wesołego opowiedz :polew:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 No widzę, że spoko było w City... :gwizdanie: Wrzućcie jakieś fotki.
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 są 3 fotki No ale mało wyraźne... :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 są 3 fotki No ale mało wyraźne... :polew: :polew: :polew: muhehehe można powiedzieć że bardziej wyraźnych nie udało się zrobić :polew:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 są 3 fotki No ale mało wyraźne... :polew: :polew: :polew: muhehehe można powiedzieć że bardziej wyraźnych nie udało się zrobić :polew: :polew: :polew: :polew: No tak mi się właśnie wydawało... :polew:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 fotograf zaniemógł :polew: i cała reszta chyba też... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 fotograf zaniemógł :polew: i cała reszta chyba też... :gwizdanie: ee ja tam mało co wypiłem
OKO Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kędzior jeszcze nie wiem czy jutro pojade na spocisza, jak co to może na chwile bo nie czuje się najlepiej a nie chce się rozchorować na jakiś grypsko.
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 hmm ok to jak coś to napisz jutro co i jak na forum? a to gdzieś tak balował że się tak załatwiłeś?
OKO Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niestety nie na imprezie tylko w pracy :wallbash: Ale przynajmniej nie miałem kaca jak co poniektórzy
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niestety nie na imprezie tylko w pracy :wallbash: Ale przynajmniej nie miałem kaca jak co poniektórzy ja też niemiałem :gwizdanie:
OKO Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niestety nie na imprezie tylko w pracy :wallbash: Ale przynajmniej nie miałem kaca jak co poniektórzy ja też niemiałem :gwizdanie: Oglądałem te niewyraźne zdjęcia i wiem kto na pewno kaca miał [br]Dopisany: 01 Luty 2010' date=' 17:01[/size']_________________________________________________Koniec wymiata http://www.sadistic.pl/210-km-h-na-liczniku-jeeedzieeemy-vt30180.htm :polew: :polew: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a co to za impreza widzę że ktoś zasnął z nudów :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać
Rekomendowane odpowiedzi