pajda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 :hi:dzień dobry ,czy wiadomo gdzie dziś się spotykamy? czy ktoś może zabrać vaga ??? muszę pokasować błędy po ostatnich mogach. info w pierwszym poście u góry wraz z fotostory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja będę - zadowoleni jesteście?! A widział. ktoś bulczasa .? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- Ale jesteście rozgadani :confused: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 kunerwa, co chwilę pada deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Wlasnie dlatego pytam gdzie sie spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Zielony parking podziemny pod Realem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Widać ze z cukru jesteście . ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Dzięki za grillowego Spota Max drugi sort wyśmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 dzięki za spota, dzisiaj było na bogato ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- Widać ze z cukru jesteście . ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Dzięki za grillowego Spota Max drugi sort wyśmienity masz racje, Max nadaje się na grillmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 thx za spocisza, GRYLL był mega wyśmienity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 THX za gryla ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Akjam prawy xenon ci pada,znów wydatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro! Jedyna w PL (3218948116) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no grill na wypasie dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 THX za gryla ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Akjam prawy xenon ci pada,znów wydatek od Bukowiny pada i paść nie może :naughty: dzieki za szybkiego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 audi rs4 line navi dvd ksenon quattro! Jedyna w pl (3218948116) - allegro.pl - więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bierz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 dzięki za spota, dzisiaj było na bogato http://www.grillowanie.zafriko.pl/pics/800px-CPkielbasa.jpg ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- Widać ze z cukru jesteście . ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Dzięki za grillowego Spota Max drugi sort wyśmienity masz racje, Max nadaje się na grillmana podziękował za spota ps : 4 lata na grillu w Anglii stałem, więc doświadczenie mam się polecam tylko przyprawę mi kupcie następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 AUDI RS4 AVANT MINICHAMPS 1:18 (3216084572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 audi rs4 line navi dvd ksenon quattro! Jedyna w pl (3218948116) - allegro.pl - więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bierz ! dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Leciałem od Krakusów prosto na grilla i w drodze dostałem tel że muszę auto zdać i nie pokiełbasiłem sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Leciałem od Krakusów prosto na grilla i w drodze dostałem tel że muszę auto zdać i nie pokiełbasiłem sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Leciałem od Krakusów prosto na grilla i w drodze dostałem tel że muszę auto zdać i nie pokiełbasiłem sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl :sick3: widziałem go na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No wreszcie GRYLLL!!!! Thx za miłe gryllowanko! THX za gryla ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Akjam prawy xenon ci pada,znów wydatek od Bukowiny pada i paść nie może :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi