diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :>
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów kierowcy....
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów kierowcy.... Czy ktoś piję na spocie
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama
akjam Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama Jak sama to możesz wpaść nawet bez kraty browarów... :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama a to sorry nie wiedzialem nie masz imienia w opisie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a to sorry nie wiedzialem nie masz imienia w opisie imienia i pci
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama przyjedz pochwal sie swoja b5 bo widze ze swiezynka jakas
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama Przepraszam nie wiedziałem. To wpisowego nie trzeba
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama przyjedz pochwal sie swoja b5 bo widze ze swiezynka jakas wpadnę... znaczy się podjadę (żeby nie było wątpliwości)
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 znasz mnie? chyba NIE więc po co głupio komentujesz? a po co Ty głupio komentujesz skoro nie znasz Króla tak dobrze jak my? właśnie, laska i choroba są mniej ważne niż spot !
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? mozesz uregulowac rachunek w MacDonaldzie i po co tak od razu odstraszacie :> a tam zaraz odstraszacie przyjedzie pozna sam bedzie zapraszal na spoty sama przyjedz pochwal sie swoja b5 bo widze ze swiezynka jakas wpadnę... znaczy się podjadę (żeby nie było wątpliwości) jaki kolor fury masz zebysmy poznali ze to swoj
Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 konkret konkret czyli dziś nie ma wspominania wypadu do CITY ROCK-a żeby przypału nie było :gwizdanie: ja wlece dopiero około 20.30 bo do 20 siedze w Zabrzu
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 konkret konkret czyli dziś nie ma wspominania wypadu do CITY ROCK-a żeby przypału nie było :gwizdanie: ja wlece dopiero około 20.30 bo do 20 siedze w Zabrzu pewnie juz w macu siedziec bedziemy
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 wpadnę... znaczy się podjadę (żeby nie było wątpliwości) cos czuje, ze takim oto sposobem frekfencja na spocie bedzie duza :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 wpadnę... znaczy się podjadę (żeby nie było wątpliwości) cos czuje, ze takim oto sposobem frekfencja na spocie bedzie duza :gwizdanie: do kato i tak jezdzi juz jakies 10 - 15 furek wiec spoko mysle ze jakos radykalnie sie to nie poprawi
Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani Dziwisz się jak takie oszołomy u nas są
Rekomendowane odpowiedzi