talib1990 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witka :hi: widzę, że tu same pijoki... czyli bez zmian :decayed: chłopaki wybiera się ktoś na zlot ? http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-klub-3-4-08-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
diman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a ja się pytam jak tu nie pić, w sobotę zaś mega wlew się szykuje imieniny teścia i teściowej obydwaj mają na imię Roman :grin:
Miszka82 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a ja się pytam jak tu nie pić, w sobotę zaś mega wlew się szykuje imieniny teścia i teściowej obydwaj mają na imię Roman :grin: w Zatorze masz wp***dol za obrazę
diman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a ja się pytam jak tu nie pić, w sobotę zaś mega wlew się szykuje imieniny teścia i teściowej obydwaj mają na imię Roman :grin: w Zatorze masz wp***dol za obrazę przepraszam nie chciałem ich obrazić
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 jak tam cykl kędzisan ? pochwal się postępami (nie myl z ROZSTĘPAMI )
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dlaczego mężczyźni kochają leginsy? - Fishki.pl
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 dzis wychodze z basenu i zonk, pana w aucie no i co tu zrobic szybki pompare z kompresora i pędzikiem do garażu i zmiana setupa w przedniej ośce na zimowy
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 dzis wychodze z basenu i zonk, pana w aucie no i co tu zrobic szybki pompare z kompresora i pędzikiem do garażu i zmiana setupa w przedniej ośce na zimowyassistance ty nie masz:facepalm:
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 psyt Już tydzień nic a nic ja dopiero drugi raz od niedzieli... a i ilości śmieszne: max 2 piwka
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 dzis wychodze z basenu i zonk, pana w aucie no i co tu zrobic szybki pompare z kompresora i pędzikiem do garażu i zmiana setupa w przedniej ośce na zimowyassistance ty nie masz:facepalm: mam,ale jak bym zadzwonił to bym jeszcze tam kwitnoł
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zdrowko po robocie :beer: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 psyt Już tydzień nic a nic ja dopiero drugi raz od niedzieli... a i ilości śmieszne: max 2 piwka ...no tak wysoka data......psyyt...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 No to pyrsk druga wareczka po robocie ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi