diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie no, jak tak to nie przyjeżdzam żartujemy oczywiście a Stanley będzie z Basią ? chyba nie bo pisal ze bedzie prosto po pracy
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 może po nią podjedzie mieszane towarzystwo zawsze milej widziane
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 koleżanko Adrenalinko - a skąd u ciebie taka wiedza techniczna ? :mysli: jaka tam od razu wiedza... takie pierdki to sama naprawiam :gwizdanie: no mnie też ta wiedza przeraża nie masz chłopa żeby Ci pod mache zaglądał ? czy może piszecie z jednego konta , dlatego nie ma płci w profilu
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 koleżanko Adrenalinko - a skąd u ciebie taka wiedza techniczna ? :mysli: jaka tam od razu wiedza... takie pierdki to sama naprawiam :gwizdanie: no mnie też ta wiedza przeraża nie masz chłopa żeby Ci pod mache zaglądał ? czy może piszecie z jednego konta , dlatego nie ma płci w profilu jakby to powiedzieć... on woli ciekawsze miejsca żeby mi zaglądać... a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 kędzior , ślij ten adres , podjade pod Ciebie koło 19tej , bo jeszcze musze kabel jeden przelutować
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jakby to powiedzieć... on woli ciekawsze miejsca żeby mi zaglądać... a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie a to świntuch z niego :gwizdanie: my napewno będziemy cię traktować poważnie
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jakby to powiedzieć... on woli ciekawsze miejsca żeby mi zaglądać... a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie a to świntuch z niego :gwizdanie: my napewno będziemy cię traktować poważnie nie przecenialbym od razu mozliwosci
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 kędzior , ślij ten adres , podjade pod Ciebie koło 19tej , bo jeszcze musze kabel jeden przelutować ok poszło ale ja prowadzę twoje auto
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie widzisz Kędzior , też se usuń
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie widzisz Kędzior , też se usuń :polew:
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie widzisz Kędzior , też se usuń :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a płci nie ma dlatego, bo mało kto traktowałby mnie poważnie widzisz Kędzior , też se usuń :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja bede z Basią, ma Wam Basia przypomnieć co działo się w City Rocku? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 ja bede z Basią, ma Wam Basia przypomnieć co działo się w City Rocku? :gwizdanie: to mnie nie będzie :polew:
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ja bede z Basią, ma Wam Basia przypomnieć co działo się w City Rocku? :gwizdanie: to fajnie ja chętnie posłucham :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi