Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalalo mi auto k**wa;/ mam pelno wody w srodku ;/ jakis splyw musial sie przytkac albo ki h*j od strony kierowcy cala wykladzina mokra a za kierowca kaluza :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

siema

k**wa co za dzien ja pier**le :facepalm::facepalm::facepalm:

nie pękło 56 na klatę ???? :polew::polew::polew:

56 to malym palcem u nogi podnosze hehe

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To są te odpływy w A4 :facepalm:

Znajomemu w B6 zalało rok temu na wakacjach to też mu tam się coś popaliło , oczywiście dał do mechanika i wykasowali ładną sumkę tylko u niego grodź zalało :thumbdown:

Ja ostatnio czyściłem więc narazie spoko :wink:

Opublikowano
:hi:
pokaż :naughty:

A masz :naughty:

oszzzz...:shock3::shock3::shock3:

wg mnie brakuje liter "S" !!!

http://s15.postimg.org/pooon5sbr/Brak_S.jpg

...rzeczywiście:polew::polew::polew:

ja ten weekend dopuszczam z chlaniem....no przynajmniej dziś :wink:
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerio

...musiałem wtrącić :decayed:

:doh: miało być odpuszczam :doh:

:polew:

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

choć w pierwszej chwili myślałem, że przerobiłeś mojego posta :polew:

:polew::polew::polew: temu Panu już podziękujemy:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

:hi::hi:

Opublikowano
Opublikowano

Jest ktoś zainteresowany Ubezpieczeniem na życie ?

Mamy w tej chwili jedno z lepszych ubezpieczeń na życie (ING Ochrona Plus) w promocji - promocja trwa do końca miesiąca czyli do niedzieli włącznie

Można się na prawdę dobrze ubezpieczyć za bardzo rozsądne pieniądze - sam z żoną skorzystałem

za 40-50zł miesięcznie można być ubezpieczonym na 100-150 tyś zł - jak ktoś bardziej zainteresowany dajcie znać :wink:

Opublikowano
To są te odpływy w A4 :facepalm:

Znajomemu w B6 zalało rok temu na wakacjach to też mu tam się coś popaliło , oczywiście dał do mechanika i wykasowali ładną sumkę tylko u niego grodź zalało :thumbdown:

Ja ostatnio czyściłem więc narazie spoko :wink:

chyba opanowane, przeczuscilem je, byly zatkane. mam nadzieje ze to to bylo przyczyna a nie cos innego.
Opublikowano
  • Autor

czołem dziewczyny , Tico po prostu :kox: widziałem , że w wariancie 2 POSZŁEŚ nawet w mechanikę i zmieniłeś wydech :decayed: masz wykres z hamowni ? :banan:

---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

audi-a4-z-audi-100-f11fde6e1c2e4fa5a1a9e71535465287b3f6e41f.jpg

Rafales , autko marzeń :slina: tylko szkoda , że nie kołpaki :doh:

Opublikowano

:naughty::facepalm:

Te przednie lampy to chyba BMW? Ciekawe ile się namęczył żeby spasować... :wink:

AUDI-A3-EXTREME-TUNING-audi-17619666-500-332.jpg

---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

PS. A tak na serio to doradzicie mi coś? :)

Chodzi o to że muszę gdzie nie gdzie zaprawki porobić, rude przykryć :D Także zostanie mi praktycznie dach nietknięty :wink:

I teraz tak. Mogę zostać przy tym samym kolorze: LZ5L Mingblau Pearl, czyli taki mniej więcej:

dsc00782-6036337053966320635.JPG

albo pomalować na SIDEBLADE EXTER PHANTOMSCHWARZ EFFECT :naughty::naughty: z palety Audi R8/Q7:

r8-2.jpg

Z tym pierwszym mam mniej zabawy bo nie maluję wnętrza tylko odświeżam z zewnatrz, natomiast z tym drugim to wszystko ale... mam go za free 2 litry mi leży i się kurzy (miałem kiedyś inne auto malować...)

Jak myślicie? Zostać przy granacie czy robić total murzyna? :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:bry:

Opublikowano
Opublikowano

Hejka :hi:

Opublikowano
Opublikowano

Elo

Opublikowano

siema

:naughty::facepalm:

Te przednie lampy to chyba BMW? Ciekawe ile się namęczył żeby spasować... :wink:

http://images4.fanpop.com/image/photos/17600000/AUDI-A3-EXTREME-TUNING-audi-17619666-500-332.jpg

---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:38 ----------

PS. A tak na serio to doradzicie mi coś? :)

Chodzi o to że muszę gdzie nie gdzie zaprawki porobić, rude przykryć :D Także zostanie mi praktycznie dach nietknięty :wink:

I teraz tak. Mogę zostać przy tym samym kolorze: LZ5L Mingblau Pearl, czyli taki mniej więcej:

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/36/3765/43674482/dsc00782-6036337053966320635.JPG

albo pomalować na SIDEBLADE EXTER PHANTOMSCHWARZ EFFECT :naughty::naughty: z palety Audi R8/Q7:

http://autolakier.pl/audi/r8-2.jpg

Z tym pierwszym mam mniej zabawy bo nie maluję wnętrza tylko odświeżam z zewnatrz, natomiast z tym drugim to wszystko ale... mam go za free 2 litry mi leży i się kurzy (miałem kiedyś inne auto malować...)

Jak myślicie? Zostać przy granacie czy robić total murzyna? :decayed:

dawaj na murzyna:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.