stanley Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 nie widać zdjęcia ta strona jest jakaś poyebana, kiedyś miałem podobnie
keżor Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 siemka ,byłem na piłce dziś i to co się k**wa dzieje z komarami to jest jakiś obłęd ;/ jest ich tak dużo , że zaczynam wierzyć w teorie spiskową , że to koncerny farmaceutyczne hodują te komary całą zime , a latem wypuszczają , żeby zarabiać na środkach na komary no , ale jak coś to zapraszam, za tydzień też gramy
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 O ktorej teraz gracie? Tam gdzie w zeszlym roku?
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 siemka ,byłem na piłce dziś i to co się k**wa dzieje z komarami to jest jakiś obłęd ;/ jest ich tak dużo , że zaczynam wierzyć w teorie spiskową , że to koncerny farmaceutyczne hodują te komary całą zime , a latem wypuszczają , żeby zarabiać na środkach na komary no , ale jak coś to zapraszam, za tydzień też gramy Muszę się w końcu tam wybrać bo już mi brakuje grania
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Kochamy Polskę 15 - We Love Poland 15 - YouTube :grin::grin: ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- :decayed:
oprych Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ?? nie ma takiej mozliwosc bez wyciagniecia, nie sciagniesz sprezyny a jak bedziesz mial zapieczona srobke ktora trzyma gorne wachacze a podejrzewam ze bedziesz mial to juz nie uzbroj w cierpliwość ja się wziąłem na sposób i poopuscilem stabilizator i dolny wahacz i spadło wszystko dzis kolejne podejście a tak wyszła wczorajsza przymiarka na małych kółkach ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- a tak poza tym :hi::hi:
keżor Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 O ktorej teraz gracie? Tam gdzie w zeszlym roku? nie , gramy niedaleko SCC , ul.Grażyńskiego , boisko Rapid. o godzinie 19.30 zaczynamy i mamy dwie godzinki ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ?? nie ma takiej mozliwosc bez wyciagniecia, nie sciagniesz sprezyny a jak bedziesz mial zapieczona srobke ktora trzyma gorne wachacze a podejrzewam ze bedziesz mial to juz nie uzbroj w cierpliwość ja się wziąłem na sposób i poopuscilem stabilizator i dolny wahacz i spadło wszystko dzis kolejne podejście a tak wyszła wczorajsza przymiarka na małych kółkach http://s8.postimg.org/uncsjq485/20130703_195440.jpg niżej się nie dało ?
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Gracie tam koło tej głównej drogi co się łączy z chorzowską?
talib1990 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 O ktorej teraz gracie? Tam gdzie w zeszlym roku? nie , gramy niedaleko SCC , ul.Grażyńskiego , boisko Rapid. o godzinie 19.30 zaczynamy i mamy dwie godzinki ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ?? nie ma takiej mozliwosc bez wyciagniecia, nie sciagniesz sprezyny a jak bedziesz mial zapieczona srobke ktora trzyma gorne wachacze a podejrzewam ze bedziesz mial to juz nie uzbroj w cierpliwość ja się wziąłem na sposób i poopuscilem stabilizator i dolny wahacz i spadło wszystko dzis kolejne podejście a tak wyszła wczorajsza przymiarka na małych kółkach http://s8.postimg.org/uncsjq485/20130703_195440.jpg niżej się nie dało ? Na tym liceum ? Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2
keżor Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 https://maps.google.pl/maps?q=50.270533,19.016201&num=1&t=h&z=18 tutaj
Rekomendowane odpowiedzi