Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie widać zdjęcia

ta strona jest jakaś poyebana, kiedyś miałem podobnie :kwasny:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka ,byłem na piłce dziś i to co się k**wa dzieje z komarami to jest jakiś obłęd ;/ jest ich tak dużo , że zaczynam wierzyć w teorie spiskową , że to koncerny farmaceutyczne hodują te komary całą zime , a latem wypuszczają , żeby zarabiać na środkach na komary :grin:

no , ale jak coś to zapraszam, za tydzień też gramy :decayed:

Opublikowano

O ktorej teraz gracie? Tam gdzie w zeszlym roku?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
siemka ,byłem na piłce dziś i to co się k**wa dzieje z komarami to jest jakiś obłęd ;/ jest ich tak dużo , że zaczynam wierzyć w teorie spiskową , że to koncerny farmaceutyczne hodują te komary całą zime , a latem wypuszczają , żeby zarabiać na środkach na komary :grin:

no , ale jak coś to zapraszam, za tydzień też gramy :decayed:

Muszę się w końcu tam wybrać bo już mi brakuje grania :thumbdown:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem :whistling: a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ??

nie ma takiej mozliwosc bez wyciagniecia,

nie sciagniesz sprezyny a jak bedziesz mial zapieczona srobke ktora trzyma gorne wachacze a podejrzewam ze bedziesz mial to juz nie uzbroj w cierpliwość

ja się wziąłem na sposób i poopuscilem stabilizator i dolny wahacz i spadło wszystko

dzis kolejne podejście

a tak wyszła wczorajsza przymiarka na małych kółkach

20130703_195440.jpg

---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ----------

a tak poza tym :hi::hi::hi::hi::hi:

Opublikowano

nie , gramy niedaleko SCC , ul.Grażyńskiego , boisko Rapid. o godzinie 19.30 zaczynamy i mamy dwie godzinki :wink:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ----------

no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem :whistling: a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ??

nie sciagniesz sprezyny a jak bedziesz mial zapieczona srobke ktora trzyma gorne wachacze a podejrzewam ze bedziesz mial to juz nie uzbroj w cierpliwość

ja się wziąłem na sposób i poopuscilem stabilizator i dolny wahacz i spadło wszystko

dzis kolejne podejście

http://s8.postimg.org/uncsjq485/20130703_195440.jpg

niżej się nie dało ? :decayed:

Opublikowano

Gracie tam koło tej głównej drogi co się łączy z chorzowską?

Opublikowano

jedzie kto na żory dziś ?

Opublikowano

nie , gramy niedaleko SCC , ul.Grażyńskiego , boisko Rapid. o godzinie 19.30 zaczynamy i mamy dwie godzinki :wink:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ----------

dzis kolejne podejście

http://s8.postimg.org/uncsjq485/20130703_195440.jpg

niżej się nie dało ? :decayed:

Na tym liceum ?

Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2