Wandet15 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH .
keżor Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę chyba tarcze bo tego się pojedynczo nie wymienia
keżor Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę chyba tarcze bo tego się pojedynczo nie wymienia przepytać Cie z boksu ?
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . Masz na forum TOM77 i dzik'a ich zapytaj
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . Sprawdzić ci to bo mam takie rzeczy
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę chyba tarcze bo tego się pojedynczo nie wymienia przepytać Cie z boksu ? ogarnij się
keżor Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 a w ogóle to GDZIE JA DZISIAJ BYŁEEEEMMMM !! normalnie raj dla B7kowiczów normalnie sklep gdzie ziomek sprzedaje jeszcze KASETY ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę chyba tarcze bo tego się pojedynczo nie wymienia przepytać Cie z boksu ? ogarnij się warszawiok
Wandet15 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Poleci ktoś dobry sklep gdzie mogę w fajnej cenie dorwac tarcze i klocki Na mieście pytałem to 100zł za szt tarcz RH i klocki chyba coś koło 115zł myślę też RH . pytaj Bulczasa , może ma też tarczę chyba tarcze bo tego się pojedynczo nie wymienia przepytać Cie z boksu ? :grin: PW poleciało zobaczymy jak nie to popytam TOM77 i dzik'a Za tydzień szykuje się długa trasa a tarcze już słabe więc trzeba wymienic
pajda Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ranne ptaszki kto rano wstaje....... ten jest nie wyspany :grin: ---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ---------- ale tu cisza ...
Dajmon Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 hejka wymieniłem membranę kierownicy powietrza - fura hula aż miło
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no...nad kato burza jest czy coś, że każdemu neta "odcięło"?? ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- hejkawymieniłem membranę kierownicy powietrza - fura hula aż miło yy...to ja się zastanawiam...jak to "jechało bez niej"
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 hejkawymieniłem membranę kierownicy powietrza - fura hula aż miło yy...to ja się zastanawiam...jak to "jechało bez niej" przestań kolega jest nowy na forum i jest jeszcze szansa, że nie zrezygnuje dlatego proszę o łagodne traktowanie btw 2.0 może hulać, że aż miło ? *to był żart:wink:
Dajmon Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 bardzo źle kolego ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- teraz czytam na temat moda odmy - OIL MIN
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 hejkawymieniłem membranę kierownicy powietrza - fura hula aż miło yy...to ja się zastanawiam...jak to "jechało bez niej" przestań kolega jest nowy na forum i jest jeszcze szansa, że nie zrezygnuje dlatego proszę o łagodne traktowanie btw 2.0 może hulać, że aż miło ? *to był żart:wink: :polew: MIszka...ściulu...uśmiałem się aż miło:grin::grin: ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- bardzo źle kolego no wyobrażam sobie:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi