pajda Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 hejkawymieniłem membranę kierownicy powietrza - fura hula aż miło yy...to ja się zastanawiam...jak to "jechało bez niej" przestań kolega jest nowy na forum i jest jeszcze szansa, że nie zrezygnuje dlatego proszę o łagodne traktowanie btw 2.0 może hulać, że aż miło ? *to był żart:wink:
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 no właśnie, że...nie ...popatrz na emotkę co pokazuje:wink:?!
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ?
keżor Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 jest piątek , ludzie się powylogowywali , że niby mają jakieś życie poza forum
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jest piątek , ludzie się powylogowywali , że niby mają jakieś życie poza forum chyba w kiblu
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jest piątek , ludzie się powylogowywali , że niby mają jakieś życie poza forum chyba w kiblu Miszkaaa...nie wszyscy srają i rzygają jak Ty:grin:
akjam Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ? A w robo siedzę teraz a w tym tygodniu w DE byłem.
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jest piątek , ludzie się powylogowywali , że niby mają jakieś życie poza forum chyba w kiblu Miszkaaa...nie wszyscy srają i rzygają jak Ty:grin: fakt...pozostali wala gruchę ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ? A w robo siedzę teraz a w tym tygodniu w DE byłem. masz coś ciekawego ?
pajda Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ? A w robo siedzę teraz a w tym tygodniu w DE byłem. jest krombacher ?
akjam Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Z Audi nic. ziomek szuka E90 Jaki rok to coś mu znajdę. Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ? A w robo siedzę teraz a w tym tygodniu w DE byłem. jest krombacher ? Nie ma bo czasu nie było a powrót...
pajda Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Liga Światowa: Polska - USA jaki horror ale zwycięstwo ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Z Audi nic. ziomek szuka E90 Jaki rok to coś mu znajdę. Siema z wieczora! Panie co się z Panem dzieje ? A w robo siedzę teraz a w tym tygodniu w DE byłem. jest krombacher ? Nie ma bo czasu nie było a powrót...
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Liga Światowa: Polska - USAjaki horror ale zwycięstwo curva hercklekotów szło dostać---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- siema chlory
Rekomendowane odpowiedzi