pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 co tu taka cisza... już od dłuższego czasu nic się nie dzieje .... no to psyt --> tychy a do tego Champions Leauge do boju LEGIA !
Multis Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dają mu chyba baby popalić Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
oprych Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Ucho Jak z niedziela? O ile będzie pogoda
pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Ucho Jak z niedziela? O ile będzie pogoda jakie plany
ucho.77 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 [/color]Ucho Jak z niedziela? O ile będzie pogoda Nie wiem Jeżeli będę to jedziemy:wink: trzeba baldachim naruchać żeby coś cienia było ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- POGORIA:wink: ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- Akurat to powinieneś widzieć
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pajda, wiesz już może kiedy będziesz na zakupach i weźmiesz mi przy okazji kabel ?
pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pajda, wiesz już może kiedy będziesz na zakupach i weźmiesz mi przy okazji kabel ? nie wiem, a na kiedy jest potrzebny? cały czas się kręce po kato to mogę podjechać w tym tyg
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pajda, wiesz już może kiedy będziesz na zakupach i weźmiesz mi przy okazji kabel ? nie wiem, a na kiedy jest potrzebny? cały czas się kręce po kato to mogę podjechać w tym tyg jak możesz to podjedź, w wolnej chwili ( twojej i mojej) chciałbym to mieć z głowy aczkolwiek super ciśnienia nie mam.
ucho.77 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pajda jak budowa ci idzie teraz do helmuta domek w 3 autach wiezlismy w 2 dni surowy stan zamkniety w trzy osoby postawili,bez dachu:wink:
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 siema późnym popołudniem ...no to jak nigdy .....................................psyt stanley jak potrzebujesz kabla to Ci dam...mam ze 3 pajda jak mi się nic nie wysra jutro to koło 16-17 bym w końcu wpadł do Ciebie ....bo zaraz jesteś gotów pomyśleć ,że przepiłem albo sprzedałem btw przed chwilą wróciłem z robo na kompie 31st C miałem
akjam Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 co za nerwówka zwycięski remis Legia nie jest moim "ulubionym" Naszym klubem ale mimo wszystko cieszę się z awansu.
pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Pajda jak budowa ci idzieteraz do helmuta domek w 3 autach wiezlismy w 2 dni surowy stan zamkniety w trzy osoby postawili,bez dachu:wink: to ekspresem bliżej jak dalej , jak dobrze pójdzie to od przyszłego tygodnia bedą dach robic, teraz robią poddasze użytkowe a dokładniej to wieniec
ucho.77 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ja miałem piętro w ciagu miesiaca sie wprowadza:decayed:
pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ]pajda jak mi się nic nie wysra jutro to koło 16-17 bym w końcu wpadł do Ciebie ....bo zaraz jesteś gotów pomyśleć ,że przepiłem albo sprzedałem spoko , byle byś dojechoł przed pierwszym śniegiem a tak to luzik narazie nie potrzebuje więc możę być przy okazji
ucho.77 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a najlepsze jest to że całość babka składała:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi